böyle misina gördünüzmü

Konu, 'Misinalar' kısmında apnea1907 tarafından paylaşıldı.

1. yonetmen37

yonetmen37 Mustafa Fındıkoğlu

Favori Kamış:
    DAM Onliner Spin 270 CM 30-60G
    Favori Makine:
    Ryobi ECUSIMA 4000
    En İyi Avı:
    Tatlı su turnası 6,700
    Gerçekten mükemmel bir misina

Gerçekten mükemmel bir misina. Hemem hemen bütün marka misinaları denedim. Ben kıyıdan genellikle At & Çek'le avlanırım. Diğer misinalarla belli atışlardan sonra misinanın koptuğunu ve birçok şamandıra ve takımlarımı yitiriyordum. Yaklaşık 3 aydır kırmızı renk 28'liğini at & çekte kullanıyorum,inanın misina aşınmadı bile. İnternet sitelerinde aradım, sadece pusulamarket.com adresinde buldum. Ben 8 liradan almıştım. Sitedeki fiyatı bana biraz pahalı geldi. Yine de 28 ve 31 liğinden ikişer tane sipariş edeceğim. Daha ucuza bulabilirseniz hiç kaçırmayın.

2. AKİF ÖZKAN

AKİF ÖZKAN AKİF ÖZKAN

Favori Kamış:
    Okuma salina spin2.40 ve bilumum kamış
    Favori Makine:
    yeteri kadarı
    En İyi Avı:
    Yeşil ırmak nehrinden bir torba dolusu tırıvırı
    ben de spin kamışla 1 aydır 2 günde bir avlanıyorum. İstanbulda denemediğim mera kalmadı ama hiç balık alamadım sahtelerimle. Sağlamda bir sahte sayım oluşmasına rağmen.
    bir kaç sorum olacak arkadaşım; bu misinanın renginden dolayı bir dezavantaj yaşadın mı? seramiklerde ya da sarma bilyanda bir aşınmaya neden oluyor mu?
    Bir de ne yönetmenisin? Ben kurgu yönetmenliği yapıyorum :)

3. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Bu konuyu bugün farkettim, yaklaşık 9 aydır spin takımımda bu misinanın şeffaf olanını kullanıyorum. Spin takımımı istoç remixondan almıştım ve oradaki arkadaş bu misinayı tavsiye etti, neden bu misina diye sorduğumda videodaki deneyin aynısını şeker kasesinde uyguladı :) hayretler içerisinde işte budur dedim ve 0.22 sardım makinama. Gerçi şimdiye kadar bu misinayı test edecek büyüklükte bir av yapamadım ama sahteyi yada klipsi bağlarken hassas düğüm atmazsanız elinizle test ederken çıt diye kopuveriyor, hatta 4-5 kere arka arkaya test ederken kopardığım da oldu.( ben bu durumlarda basit idam düğümü kullanıyorum ama belki biraz daha düğüm çalışmam gerekiyordur). Bu misinayı kösteklerde de denedim, (misina lar konusunda çok fazla deneyimli olmadığımı önden belirterek) benim nacizane gözlemime göre kolay gam yapan bir misina ..

4. f1r1nc1_72

f1r1nc1_72 Fatih

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter X 1.9 m
    Favori Makine:
    SHIMANO catana 2500 fb
    En İyi Avı:
    32 cm Alabalık
    Bana Alabalik Ta Mepps Atmak Için Ince Ve Sağlam Bir Misina Lazim Lütfen Yardimci Olur Musunuz.

5. serder

serder Serkan

Favori Makine:
    OKUMA MISTIQUE MQ 65
    En İyi Avı:
    :((
    Bir belgeselde izlemiştim " Derine doğru indikçe Işık tayfından ilk kırmızı görünmez oluyormuş. " Yani kırmızı renkli takımlar derinlere doğru inildikçe görünmez olacaklardır :))) Bilimsel bir gerçek...

6. Kırıkolta

Kırıkolta Murat

Favori Kamış:
    Okuma Salina
    Favori Makine:
    Shimano exage 3000
    En İyi Avı:
    Turna 52cm
    :confused: Arkadaşlar bu numarayı ucuz misinalarda da denedim. Netice aynı.

7. dayzın

dayzın taner

Favori Kamış:
    linafee
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    Tv de izliyoruz :)
    Bence fasofiso iş bu. ben balık tutucam, plastik kap kesmeyecem'ki..! Ne gerek var ? gam yapmayan burulmayan istavrit vurunca kopmayacak kadar olan,ne kokan nede bulaşan misine lazım. Lakin zamanı geldiğinde varsın kopsun takım yenilemiş olur balık kaçarsada onada şans verilmiş olur :)

8. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    çok sert ve sağlam bir misina gül özünden yapılmış üstünde çeker yazmıyor biraz yumuşatıldıktan sonra beklemeli avlarda beden olark kullanılabilir.