Gerçekten mükemmel bir misina Gerçekten mükemmel bir misina. Hemem hemen bütün marka misinaları denedim. Ben kıyıdan genellikle At & Çek'le avlanırım. Diğer misinalarla belli atışlardan sonra misinanın koptuğunu ve birçok şamandıra ve takımlarımı yitiriyordum. Yaklaşık 3 aydır kırmızı renk 28'liğini at & çekte kullanıyorum,inanın misina aşınmadı bile. İnternet sitelerinde aradım, sadece pusulamarket.com adresinde buldum. Ben 8 liradan almıştım. Sitedeki fiyatı bana biraz pahalı geldi. Yine de 28 ve 31 liğinden ikişer tane sipariş edeceğim. Daha ucuza bulabilirseniz hiç kaçırmayın.
ben de spin kamışla 1 aydır 2 günde bir avlanıyorum. İstanbulda denemediğim mera kalmadı ama hiç balık alamadım sahtelerimle. Sağlamda bir sahte sayım oluşmasına rağmen. bir kaç sorum olacak arkadaşım; bu misinanın renginden dolayı bir dezavantaj yaşadın mı? seramiklerde ya da sarma bilyanda bir aşınmaya neden oluyor mu? Bir de ne yönetmenisin? Ben kurgu yönetmenliği yapıyorum
Bu konuyu bugün farkettim, yaklaşık 9 aydır spin takımımda bu misinanın şeffaf olanını kullanıyorum. Spin takımımı istoç remixondan almıştım ve oradaki arkadaş bu misinayı tavsiye etti, neden bu misina diye sorduğumda videodaki deneyin aynısını şeker kasesinde uyguladı hayretler içerisinde işte budur dedim ve 0.22 sardım makinama. Gerçi şimdiye kadar bu misinayı test edecek büyüklükte bir av yapamadım ama sahteyi yada klipsi bağlarken hassas düğüm atmazsanız elinizle test ederken çıt diye kopuveriyor, hatta 4-5 kere arka arkaya test ederken kopardığım da oldu.( ben bu durumlarda basit idam düğümü kullanıyorum ama belki biraz daha düğüm çalışmam gerekiyordur). Bu misinayı kösteklerde de denedim, (misina lar konusunda çok fazla deneyimli olmadığımı önden belirterek) benim nacizane gözlemime göre kolay gam yapan bir misina ..
Bir belgeselde izlemiştim " Derine doğru indikçe Işık tayfından ilk kırmızı görünmez oluyormuş. " Yani kırmızı renkli takımlar derinlere doğru inildikçe görünmez olacaklardır )) Bilimsel bir gerçek...
Bence fasofiso iş bu. ben balık tutucam, plastik kap kesmeyecem'ki..! Ne gerek var ? gam yapmayan burulmayan istavrit vurunca kopmayacak kadar olan,ne kokan nede bulaşan misine lazım. Lakin zamanı geldiğinde varsın kopsun takım yenilemiş olur balık kaçarsada onada şans verilmiş olur
çok sert ve sağlam bir misina gül özünden yapılmış üstünde çeker yazmıyor biraz yumuşatıldıktan sonra beklemeli avlarda beden olark kullanılabilir.