Böylesi 40 yılda bir gelir...

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında carp tarafından paylaşıldı.

1. ottoman fishing team

ottoman fishing team taykan AKTUNA

Favori Kamış:
    orjinal makineler..japan gs9..gibi koleksiyon
    En İyi Avı:
    tarhi limiti eski üst üste tutulmuş tırofeler
    elinize emeyinize saglık gercekten güzel balıkcılk yapmışsınız afiyet olsun,,,,,,,,

2. carpe chasseur

carpe chasseur ORHAN

vicdan, vicdan sirkisü aç gözlülük doymak bilmeyen zihniyet aferin budalalığı v.s bunlar bizim insanımızda olduğu müddetçe biz elin gavuru diye hitap ettiğimiz insanların kucakladığı balıklara gıptayla bakmayı bırak gelecek nesillere işte bizim bir zamanlar avladığımız balıklar bunlardı bunun adı sazan bunun adı bilmem ne gibi cümleleri kurarız be abilerim

biz diyoruzkı bir balık yakaldık aa kanca çok kötü takılmış çıkarsakta bu balık yaşamaz nerden biliyorsun be kardeşim balık kadar kendini hızlı yenıleyen bi canlımı var

sadece yakaladım bunu zihnıyetlerden dolayı böle vicdanını ahatlatıcı sözler söylenıyor kı daha snra bu sözlere gerek kalmadan vıcdan ortadan kalkıyor

ne desek boş insanlar kendini ne kadar zamanda yenılerse o zamandan daha çok sonra bu mertebelere erişebilir mertebe diyorum çünkü can alma özgürlüğünü geri verme gibi davranışlar erdemdir erdemli kişilerde toplumda kesinlikle mertebe sahıbır mertebe dediysem makam değil insan gibi insan deriz ya işte öyle bişey

daha söze gerek çok ama yazmakla bitecek gibi değil ki yazmaklada bitmiyor abimin balığını yenıden tebrik ediyorum

3. gezgin43

gezgin43 Cavit

evet bende sazan avcısı olarak dogacak yavrular ıcın uzuntu duydum bız oltacılar duyarlı olmaz ısek dıgerlerı ne yapar.yınede afıyet olsun

4. DicentrarchusLabrax

DicentrarchusLabrax Ulaş Çekiç

Favori Kamış:
    At-Çek
    Mehmet Abi tebrik ederim.
    0,18 Asso ile 21 Kg. sazanı çıkartabilmek bana göre ustalık.Alkışlıyorum.. :)

5. ateş-01-34

ateş-01-34 onur ateş

Favori Kamış:
    dam quick tele spin
    Favori Makine:
    dam quick slr spin 850 fd
    En İyi Avı:
    levrek 4.5 kg
    bu balık damızlık oldugu için bırakmak tutmaktan daha hayırlı olurdu.keşke fotoğraf makınanız yanınızda olsaydı ve fotolayıp geri bıraksaydınız.çunku malesef o buyuklukte sazan lar kalmadı artık...guzel av tebrikler

6. fishdream

fishdream hüseyin

Maşallah Abi.bu Dehşet Bişey Yaaa:d

7. SNAYPER

SNAYPER GÜNAY VATAN

Tebrik ederim güzel sazan

8. carpe chasseur

carpe chasseur ORHAN

yorumlar hep damızlık keşke geri bıraksaydınız şeklınde ama şuda varkı yabancı sıtelerdekı sazan resimlerine ve videolarına bakrken hiç böle denmıyor keşke bizde böle birini çıkarsak ya ne olurdu ama rekor kırardım vesaire vesaire gibi yorumlar da çok yapılıyor ya bu yorumları yapmayalım yada buraya yazdığımız yorumları şahsen ben çıkarsam bende bırakmazdım u balığı insan ömründe bir kez ya gelir ya gelmez

bana kızıyorsunuz şimdi değilmi şimdi şunu hatırlatayım sitemizde bigcarp nıcklı tahsın adında bir abimiz var hatırlıyormusunuz hatırlıyormusunuz diyorum çünkü abinin koyduğu son balığın yorumlarından sonra ben de onun yerinde olsam bu siteye ne resim koyardım nede bir daha girerdim

bu ainin balıklarına baktıkça benım ve benım gibi çoğu sazancının yureği hopluyordu ve çıkardığı balıklar en az 14 kg lık ha orada balık bol yorumu yapmazsanız sevınırım bizde bilinçli olalım bizimde olsun bir şeylerin savası verilmezse huzun peşimizi bırakmaz keşkeler gibi

o adam geriş salıyor ama denecek biliyorum ama şu varkı o tahsın abinin balık yakaladığüı yer derneğe ait özel avlak ve yakaladığın balığı götürmek istersen sadece 2 adet götürebiliyorsunuz ve parasını ödemek kaydıyla biz olsak bizde onu bırakıp gidip pazardan alırdık

ha şuda var biz türküz kafa çok çalışıyorya balığı saklar gene götürürdük düşüncesiyle gülümseyerek okuyanlarda vardır bu yazıyı ama yok elın adamı sermayesini kaptırırmı bize

lütfen arkadaşlar bazı yorumlarda kendi hareket şeklımızın o anda ne olacağını düşünerek yorum yapalım ve kımseyı ne kuçumseyelım nede şişirelim hatta rencide etmeye alay etmeye giden mesajlarda okudum bu güne kadar burada bunlardan vaz geçelim

amatör balıkçı herşeyi seven paylaşan neşe saçmayı seven kişidir takdır etmesinide kınaasınıda bılendir yeri geldiğinde bizim burada avlaklarda her sazancı birbirini tanır ve hoş bir av olması için elinden geleni yapar kötü gördüğünü değerlendirip yalnız değil ama dikkat arkadaşlarıyla etüd edip mudahale ederiz lütfen arkadaşlar dünya kımseye kalmayacak

saygı ve sevgiyi kaybetmeyelim

9. savaşyılmaz

savaşyılmaz Savaş

Favori Kamış:
    kamış:zıpkın:serpme
    En İyi Avı:
    turna 3600kg
    memet kardesım buyuk bır balıkcı abım derdıkı balık yakalamakta en onemlı sey kullandıgın magzemedır derdı aradan yıllar gectı ama bence bu yalanmıs balık yakalamak şans iyi tebrikler

10. LapinCash

LapinCash

Yazılanlara aklım gitti ya.Çok iyiymiş.

11. OnurERDOGAN

OnurERDOGAN

Favori Kamış:
    surf & spining takim
    En İyi Avı:
    palamut , lufer , kirlangic
    0.18 misina ile nasıl yakalandı böyle bir balık hala anlamış değilim büyük başarı bence tebrikler..

12. oguzhanc

oguzhanc oğuzhan

valla bravo :)

13. mesulid

mesulid MESUT BALDIK

Favori Kamış:
    ALBA STAR
    En İyi Avı:
    TURNA 9 KİLO KIRMIZI BENEKLİ ALABALIK
    mükemmel bir şey bu ya