Bu balıkta kepçeye sığmadı, Mert haklıymış yeni bir kepçe lazım.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında orhan kucukbicmen tarafından paylaşıldı.

1. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Tekrar tebrikler sevgili Orhan Baba.

Devamı elbet gelecektir.

Sevgiler

2. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler sevgili Hakan kardeşim bırada gerçekten yapacağımız başka bir işimiz yok ben emekliyim hava güzel olursa denize çıkmadan duramam çıkınca da hele bir güzel balık alıncada çok mutlu oluyoru sizlerle paylaşmaksa bu işin en güzel taraflarından bir sevgiler hoşçakal.:) :) :)

3. Tarık ERSAL

Tarık ERSAL Tarık ERSAL

En İyi Avı:
    YANGELE BALIKÇI MODU :-))
    Sevgili Orhan ağabeyim.

Hayat paylaşınca güzel,
    Paylaşıp çoğalınca güzel.
    :thumb:

Bizlerle paylaştığın avların, bilgilerin ve tecrübelerin için sonsuz teşekkürler.

RASTGELSİN.

4. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Demekki içime doğmuş Orhan baba :) Maşallah bu aralar kısmetli günlerin palamutun nerde ne zaman çıkıcağını iyi biliyorsun.
    Son avlarını çok beğendim sinarit, orfoz, barakuda, palamut maşallah hepside denizlerin en kral balıklarından.
    Kısmete tecrubede eklenince böyle güzel görüntüler çıkıyor ortaya eline emeğine sağlık. Bakalım daha ne süprizlerle karşılaşıcaz :)

5. karayel

karayel Yakup ERDEM

Favori Kamış:
    şeytan otası
    En İyi Avı:
    kaya balığı (1.5 gram) :)
    Olta balıkçısı böyle olur, elleriniz dert görmesin. Balığın renklerine hayran kaldım.

6. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

:) :) :) Çok teşekkürler sevgili Erdinç kardeşim, bugünlerde gene sert lodos var hava devamlı değişiyor bir kaç gün daha denize çıkamayacağız bu arada teknemi her tarafını temizledim livarını kapattım güzel bir bakım yaptım limanımız çok güzel oldu, ben de akşamları denizin kenarında güneşin batışını Conta kaptan ile seyrettik işte güneş batarken lekarda ne kadar güzel gider değilmi ama yanında mutlaka beyaz peynir hemde ezine peyniri sonra yanında kırma zeytin ve dizem zeytin yağı bahçemizden yanında bir bardak su................:) :) :)
    Seni çok özledik Kemal hocamda ud ile bekliyor sevgiler selamlar hoşçakal.:) :) :)

7. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Sevgili Uğur kardeşim inşallah işlerini vazifeni bitir tatilde buralara gelirsen beklerim vatanımızın her tarafı çok güzel ama ben Kuzey egeye hayranım, seni bekleriz sevgiler hoşçakal.:) :) :)

8. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    :) :) :) Çok teşekkürler sevgili Gökhan kardeşim sizlerle paylaşmak gerçekten mutluluk bunu anlatmak çok zor ne vakit bereber olursak o zaman bütün duygularımı paylaşabilirim sevgiler hoşçakal.:) :) :)

9. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler sevgili Musa kardeşim güzel yorumların için çok teşekkürler
    benim için önemli olan benim yapmış olduğum avlarımı beğenmeniz ve kendinize göre değerlendirmeniz, sevgiler hoşçakal.:) :) :)

10. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili üstadım onu sen çok iyi biliyorsundur bizler 7 senedir beraber yaşıyoruz beni balık avlarım konusunda en iyi tanıyan ve anlayan insanlardan birisin seni ve beni burada seven kardeşlerimiz ve arkadaşlarımız için Orhan baba nasıl bir sırtı avcısıdır bunu bir üstad olarak senin ağzından duymak ne olursa olsun eğrisi ve doğrusuyla benim hakkımda yazacakların beni çok mutlu edecektir sevgiler ve mutluluklar senin olsun hoşçakal.:) :) :)

11. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Çok teşekkürler sevgili Tarik kardeşim zaten ben burayahayatı yaşamaya geldim denizin kenarında yaşamak istiyordum o hayalimde gerçek oldu zamanla sizler gibi güzel dostlar tanıdım güzel günler geçirdik çok güzel paylaşımlarda bulunduk ve dostluklarımız senelerden beri kalıcı oldu küçük şeylerden dolayı birbirimizi kırmadık, inşallah bu güzel dostluklarımız ölünceye kadar devam eder, sevgiler selamlar hoşça kal Tarık kardeşim.:) :) :)

12. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok doğru sevgili Mert kardeşim artık büyük gözenekli büyük bir kepçe almanın zamanı geldi sana da her zaman güzel avlar dilerim sevgiler hoşçakal.:) :) :)

13. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    :) :) :) Senden bu övgüleri duymak herkese nasip olmaz bundan sonra derslerime daha fazla çalışmalıyım,
    benim değerli hocam, sevgili kardeşim.:) :) :)
    Bu internet sitelerine ilk girdiğim zaman sene 2006 ilk yorumu veya ilk yorumlardan birini sen yapmıştın bana çok yardımcı olmuştun, hiç unutamam çok teşekkürler, Torik gerçekten çok güzeldi çılgın bir balıktı arada sessiz ve sonra birden kaçmaya çalışan çok güçlü bir balıktı bu avdan inanılmaz bir zevk aldım, sırt çizgileriçok parlak ve biraz değişik bir torikti bu sene her nedense ince ince kestiğimiz yarım dilimler ızgarada çok hafif pişilirse çok lezzetli oluyor, inşallah bir gün seni de Sivrice'de görmeyi çok isteriz bu güzel balıkçı koyunu mutlaka görmelisin, sevgili hocam sana da güzel avlar dilerim selamlar, sevgiler, hoşçakal.

14. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Lineaffe s- flex 15 kilos 250gr. 4.20m. kapalı;145 cm surf kamış.
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    orhan abi öncelıkle bılgılerın ıcın cok tesekkurler paylaşımların harika senden bir ricam var ben isatnbuldanım ve pazar sabahı çanakkalede olucak sekılde gunu bırlıgıne gelmek ıstıyorm ama orada kıyıdan güzel sonuç alabilceğim yerler varmı ? veya tanıdık aracısıyla yönlendirebilceğin kişi bırde hangı balık bu araa yogunlukta sımdıden tesekkurler cvp ıcın.

15. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Ben de sana bana göstermiş olduğun ilgiden dolayı çok teşekkür ederim,Sivrice Limanımızın yan taraflarında kıyıdan levreğe sahte atabilirsin, kıyıdan kefale kıbrıs oltası atarsın, kıyıdan yemli çıpra ve levreğe sargoza atabilirsin akşamları kıyıdan kalamara zoka veya barakudaya sahte atabilirsin eğer uzun zaman sabredersen balık alabilirsin, gelirsen seni bekliyorum Bektaş koyü altı Sivrice.
    Sevgiler hoşçakal, yem olarak taze sülünes sardalya veya madya bulabilirsen al.:) :) :)

16. sefatoyer

sefatoyer Sefa

En İyi Avı:
    Levrek 3.400,Kofana 42 cm.,Sazan 7.300,Kaba Lüferler,Palamutlar..
    Müthiş balık,size yakışanda budur Orhan ağabeycim:)
    Daim olsun..

17. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

:) :) :) Çok teşekkürler Sefa kardeşim elimden gelen budur,:) bununla beraber avlarımı beğendiğiniz için her zaman çok mutluyum,:) inşallah sizlere de güzel balık avları dilerim sevgiler hoşçakalın.:) :) :)

18. taco46

taco46 tacettin çetin

Favori Makine:
    okuma avenger 65
    En İyi Avı:
    kalkan 2,5 kilo
    tam bir derya kuzusu tebrikler

19. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Tacettin kardeşim inşallah sizlerin oltanıza da rast gelirler sevgiler hoşça kal.:) :) :)

20. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Orhan Baba

Buralara ilk geldiğimin,yaşantımın daha ilk ayında kahvede anlattıklarınla halende örtüşen yorumların ve av şeklin takdire şayandır.

Ne demiştin,

Benim caddelerim,sokaklarım vardır,halende demektesin.

Balık moda takip etmez,hangi sahteyle geçmişte almışsam şimdide onunla alırım.Halende bu fikirdesin

Benim av şeklim elledir böyle mutluyum derdin.

Şimdide yüzlerce yeni ürün, malzeme, ya yeni imal edilmişken,yada Türkiyede kullanılmaya başlanmışken,hiçbiirine itibar etmeden,bildiğin,şaşmadığın yönteminle avlanmaktasın.

Belki FC misinaya geçisin gerçekleşmiş olabilir.

İşte bütün bu saydıklarımı bir araya gertirdiğimizde,senin;sırtı konusunda,nasılda erişilmez bir mertebeye erdiğin ortaya çıkmaktadır.

Benim için ,en çarpıcı kelimeleri kullanarak,yani örnek vermek istersem,

Sivricenin Efendisi,ustaların ustası kabilinden cümleler sarfetmek en kolayıdır.

Ama tam gerçek olan burada,yukarıda yazdıklarımdır.

Özet olarak,kimse ama kimse,özellikle sahte yem sırtısında senin kadar başarı sağlayamaz,ustalaşmış değildir,bu mertebeye erişmeleride mümkün görülmemektedir.

Bak o kadar konu başlığı tıklamaların var.

Hiçbirinde senin tam olarak başardığın alternatif avlarla ilgili bir satır yada resim yok.

Öyleyse burada ben yazayım bulduğumda resimlerinide göndereyim.

Babamız Rapalayla Kılıç Balığıda tutmuştur.
    Hani o meşhur 32 kg'lık mızrak balığını kastetmiyorum.

Babamız,rapalayla 3 kg civarında Alyanak Çuprada tutmuştur.

Evet son olarakta torikler bir yana

Aynı rapalaya atlamış şişko,semiz Orfoz ve sinagrit avın,bugüne kadar görülmemiş bir av başarısıdır.

Lütfen beni yanlış anlama;

O kadar son model çıkrıklar,kamışlar,misinalar,yüz türlü kandırıcılar teaserler,mazmozlama ekipmanları kullanırlarsa,kullansınlar,kimsenin başarısı seninkine eşdeğere ulaşamamıştır.

Keşke zamanında açıksu için yaptırdığın Kahraman Baba teknen,onun,bunun isabetsiz tavsiyelerine uygun olarak yapılmasaydıda,hakikaten bu işe uygun imal edilseydi,sanırım değil,eminimki,dağarcığında çok daha fazla ve büyük trofelerinde olurdu.

Bence vakit geçmiş değildir.

Belkide dev trofeler açıklarda seni bekliyordur.

Satıp o vefakar tekneni,alıversen daha büyük ve süratlisini,yandı balıklar, emin olmalısın.

Sevgi ve saygımla kal