Allah nasip ederse yakın zaman içerisinde assos da bir tekne alma planlarımız var o zaman hiç ama hiç problemimiz kalmaz arkadaşlar
Bora, o Levrekleri zıpkın ile vursam nasıl olur acaba Yakalnmıyorlarki kardeşim teknenin alında fırıl fırıl geziyorlar ne yapmak lazım?
Jandarmaya yakalanmadıkça sorun yok Liman içi dalış yasak biliyorsundur.Bırakmanı salacaksın suya oturacaksın restorana alacan tekirini mezeni bekleyecen sabaha kadar o zaman uğurlu geliyor Test edildi onaylandı
Dalacağımı kim söyledi Diyorumki zıpkını elidme tutayım balık geçerken kafaya 1 tane sıkayım Şaka yapıyorum Bence onlar oranın güzelliği dokunmamak lazım.. Bu arada babanın çok selamı var sana Bizim Ali askere gitmiş başka birisini bulacağız artık
valla yolda karar veririz arabadamı kalacağız yoksa bir yerdemi yatacağız gece gündüz balık tutmak istiyorum.. geçen hafta boş döndük ne yazıkki
Onur ,şimdi kısmetse Levrek avlayacaksın galiba? başka balıklarada bakacakmısın? Mercan ve türevleri gibi? birde Kalamar mevsimimi acaba , orada çıkarmı?
Feribot 6:30'Da kalkıyor o yüzden dönüşe bilet alıyorum... Giderken karadan devam yani... Valla Levrek çok zor oluyor tekne ile almak imkansız kadar zor. Ancak gece bırakma yapmayı planlıyorum. Gündüz ise canlı yem bulup dip sırtısı çekeriz baktık birşey yok bu sefer Uskumru başta olmak üzere Mercan, Karagöz gibi garanti balıklara doğru yol alırız Bu aralar sırtıdan neden ise birşey alamamaya başladım.. En son Strike Pro almıştım ama hiç bir işe yaramadı... Elimde kalan son 2 tane rapala ve Maria Princess var gene deneyeceğim. Tavsiyeniz varsa değerlendirebilirim Mesela uzun oltaya bağlamayı planlıyorum... Belki denk gelir
Bora bu süper görünüyor.... Şimdi bu saatte nereden bulurum? yada akşam çıkışta açık nereleri vardır?