4GEN İNTERNET HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ. İstoç toptancılar sitesi 38. Ada No:1 Mahmutbey - İSTANBUL 0212-659 59 10 tahminim istanbul içine belki servisleri bile vardır bi telefonla sor istersen.Olmadı iş çıkışı gider alırsın. Ben burdan almıştım ama internet üzerinden.Harika bir şey.
. Bunların elinde stok bulunmuyor Bora, alıp satıyorlar, Onur birde buraya bak, bunlarda Karaköy de mağazaları var. http://www.albashop.com.tr/asp/index.asp Karaköy/Eminönu/Uskudar/İstoç dada yerleri var.
Anladım abi.Nerden daha kolay tedarik edilebiliyorsa ordan alınmalı tabikide.Bu arada assos akıntılıdır uzun olta yapacaksan bulabilirsen yarım kiloluk yuvarlak kurşunda almanı tavsiye ederim Onur.
2 çanta geziyorum ben 200 Gr'dan 500 Gr'a kadar kurşun çeşitleri mevcut Valla bu sefer uzun olta çalışır diye düşünüyorum hadi hayırlısı Bora bende ekleyeceğim seni ama şirkette malesef yasa.. Sen beni eklermisin onursalim@hotmail.com
TEM E6, Tekirdağ.. Köfteci xxxx sonra Lapseki-Çananakkale, Assos Sanırım böyle birşeydi Kesin kesin beraber gidiyoruz hatta dediğin gibi çadırda falan kalırız...
Eğer anadolu yakasındaysanız Pendik yalova bursa balıkesir edremit güzergahı daha yakın gelebilir size.
Tarkan'cım, Benim 2. Çantada 7-8 tane sahte var. Rapala, Maria, Strike Pro vs... Ama bunlar son zamanlarda iş yapmıyor nedendir anlamaıyorum? Bu sefer uzun olta deneyeceğim zira dip, orta su ve yüzeyde denedim sonuç sıfır... Akşam karides alacağım Beşiktaş'tan sonra Karaköy üzerinden şu Strike Pro,'lardan alırım 1-2 tane daha
. İlk önce ağzı kapaklı bir kutu edin, hani Algida Dondurma kutusu gibi birşey 1) Karidesleri sakın yıkama 2) Güzelce ayıkla 3) Kabın dibine Bir kat gazete ser, 4) Bir sıra karides diz, 5) üzerine bol bol Tuz serp 6) tekrar karides ser ve tuzla. 7) Evden çıkana kadar buzdolabında sebzelikte beklet...
Hah tamam bu güzel oldu Teşekkür ederim Zira gecenin bir vakti nereden bulacağız orada karidesi adamı döverler valla
Ondan sonra karideslerin üzerine biraz limon sık az zeytinyağı gezdir bulabilirsen biraz da taze kekik ohhhh afiyet olsun
. Bence Onur yanlış anladı, Bunlar yem için değil , Hani karnın acıkırsa diye Yanına taze soğan bide Tekir oofffff süper ama dimi Bora. ? Şaka şaka elbetteki yem için. Sen ekmek arası ye ,balıklar karidesle ziyafet çeksin...
Aynen katılıyorum.Ama Onur kabın ağzını iyi kapat zira istanbulda assosa kadar cam pençere açık gitmek zorunda kalabilirsin