Hava cok bozuktu felaket bir sekilde ruzgar ve yagmur vardi yine biz vazgecmeyip gittik iyiki gitmisiz bakin bakalim
Sohbetcibaba şu anda canım nasıl alabalık çekti bilemezsin Şöyle kaşarlı ve yanında mantar,kiremitte pişireceksin onu....mmmm.. Seni tebrik ederim güzel av olmuş.afiyet olsun.
Sohbetcibaba bu ne yaaa.... İlk alabalık avım demişşin ama maaşallah 20 tane kuzuyu çekmişşin... Helal olsun ne diyelim... Umarım en kötü avın böyle olur.... Hangi yemi/teknik kullandın bunları yakalamak için, paylaşırsan sevinirim... Sevgiler, saygılar
Hocam Tebrik Ediyorum Bende. Baliklar Hakiki Alabalik Gibi Değilde Çiftliklerde Yetiştirilen Suni Alabaliklara Benziyo. Neresi Avlandiğiniz Yer. Bizim Burdada Alabalik Çiftliklerin Kaçan Baliklar Gölde Yakalaniyo Bazen Ayni Balik. Ama Hakiki Alabaliklar Daha Ince Ve Uzun Oluyo Yakalamasida Çok Zor . Rasgelee
Sayın Sohbetçibaba bu ne resmen desten yazmışsınız harika ! İnanın size şimdi imrendim güzel bir av olmuş Ayrıca emek harcayarak bunu bizlerle paylaştığınız içinde teşekkür ederim. Saygılarımla
Sohbetçibaba iyi bir av olmuş, daha nice bereketli avlar dilerim İlk alabalık macerası için harika görüntüler
Sohbetcibaba seni hayranlıkla takip ediyorum, resimleri gercek boyutuna getirdim daha iyi bir izleme olanagı ollur..
levent abi yine yaktin bizi levent abi yine bizi mahvettin bak cok icim gidiyor harbiden gelcem ben hollandaya bak
Tebrikler, harikulade bir av olmuş. Av olayında cefa çekmeden sefa sürülmüyor. Resimlerden anladığım kadarıyla oldukça soğuk ve sert bir hava olmuş. İlk alabalık avınız ki birde! Diyecek fazla söz kalmıyor... Rastgele!
gerçekten çok güzel bir av olmuş, tebrikler Ne keyifli olmuştur yemesi. Öğlen tatilinin yaklaştığı şu saatlerde inanın nar gibi kızarmış hali geldi gözümün önüne