Bugün sert Kareyelde oltamıza gelen Baba Torik. 3 Ekim 2011 Sivrice

Babacığım ellerin dert görmesin :) daha irileri rastgelir inşallah,Conta Kaptan ve sivriceli dostlara selamlar,

Rastgelsin.
 
abi discovery falan verelim seni belgesel etsinler yaa nefis bişey bu :)
şaka bi yana müthiş bir av , resmen bir av :)
 
Orhan abi sen büyüksün desem olmaz.. zaten büyüksün.. :):):):):)

Sevgili dostum, ilk başta her zaman olduğu gibi güzel tebriklerin için çok teşekkürler, ne diyelim sana da çok güzel avlar dilerim, yalnız ızgarada torik gerçekten inanılmazdı Ali kardeşimize buradan sesleniyorum Taş Hanın sahibi, ellerine sağlık az kalsın parmaklarımızı da yiyecektik.:) :) :)
Velhasıl çok dalgalı bir denizde güzel bir torik aldık işte böyle can dostlarımızla emeklilik günlerimizi geçiriyoruz üstelik sizler gibi değerli arkadaşlarımızla da sohbetler edip güzel paylaşımlarda bulunuyoruz, selamlar, sevgiler hoşçakalın.:) :) :)
 
Orhan abi kızma ama fotolardan dalgaları görüyorum abi :) Hava gayet güzel görünüyor. :) Sakın İsfendiyar abi mercan taşlarını tespit etmesin diye sırtı yapmış olmayasınız??? :)
Şaka bi yana çok güzel balık. Anladım ki, pullu pulsuz mutlaka balık var denizlerimizde. Lakin biz yakalayamıyoruz. :)
Tebrikler Orhan abi. Nice güzel avlara...
 
Sevgili Orhan ağabeyim,

Tek kelime edeceğim.
MUHTEŞEMSİNİZ.
 
Srvgili orhan abi
neredeyse tüm mesajlarınızı okudum.sadece bu torikten sebeple değil ,genel haliniz,paylaşımcılara olan babacan nasihatleriniz,candan edanız sebebiyle size gıpta ediyorum.hani gelecek olsam yanınıza hiç yabancılık çekeceğimi sanmıyorum.belkide nasib olur bir gün sizi görmek.mrsparkle
 
Orhan abi hayranlıkla seyrediyorum avlarını ve engin tecrübenden faydalanmak için tüm raporlarını okumaya gayret ediyorum. Sen ve Senin gibi abilerimizden öğrenmemiz gereken çok şey olduğuna inanıyorum abi. Herşey gönlünce olsun. Verdiğin raporlar ve açıklamalar için teşekkürler.
 
Orhan abi balıkların iyiliği için senin balıkçılıktanda emekli olman gerek sanırım. Yukardan önünü kestiğin için balıklar akdenize inemiyor korkularından. Bizde bekliyoruz balık gelsin de tutalım diye...hihi

:) :) :) Ben biraz ara veriyorum,:) :) :) balıkçılıkta emeklilik olmaz, taaa son güne kadar sizinle beraber olmak istiyorum,:) :) :)
Sana da güzel avlar dilerim hoşçakal Soner kardeşim.:) :) :)
 
Hayalimizdeki avlardan biri işte, belki de kısmetimiz olur kimbilir...Tebrik ederim Orhan abi avın daim, iğnen keskin ola :)
 
Sevgili Orhan Ağabeycim yine tam senin ustalığına yakışan bir av olmuş tebrik ederim.Akşam yapacağınız torik ziyafetinde aklım kalmadı desem yalan olur.Seni ve Sivricedeki dostlarımızı özledik.Bizi tanıyan tüm dostlara selam ve sevgiler.Sağlıcakla kal.
 
Orhan Abi ve Conta Kaptan'dan her zamanki gibi yine resital tadında balık avı. Fakat, İsfendiyar Arkadaşın durumuna çok üzüldüm. Bu güzellik, Artık ne aklından çıkar ne de rüyalarından. Herkese selamlar.

Çok teşekkürler sevgili Erdinç kardeşim,:) elimizde avcumuzda ne varsa onu sizlerle paylaşmaktan çok mutlu oluyoruz,:) bugün gene hep bareber sırtı avı ve marcan avına çıktık,:) İsfendiyar kardeşimizde çok mutlu oldu,:) bundan sonrasını kendisi anlatsın,:) sevgiler hoşçakal.:) :) :)
 
:)
Orhan ağabey maşallah baba değil dede olmuş bu torik :) Gerçekten çok güzel görünüyor.Afiyet bal şeker olsun :) Tüm ekibe saygılar..

Her şeyden evvel güzel yorumların için sonsuz teşekkürler, sana da güzel Torik avları dilerim, sevgiler hoşçakal sevgili Atilla kardeşim, inşallah bir gün Sivrice'de buluşuruz, sevgiler, hoşçakal.:):) :)
 
Orhan abi rastgelsin diyecegim ama rastgelmis zaten..tebrikler abi saygilar...
 
Abi tebrikler ve her seferinde gözümüzü gönlümüzü şenlendirdiğiniz için de teşekkürler.Allah sağlık sıhhat ve bereket versin ki bizde hep böyle güzel kareler ile mutlu olalım...
 
Orhan Abi,Tebrikler,harika bir balık ve süper bir rapor.
Selamlar,
Gokhan


İnşallah sizlere de rast gelirle hoşçakal Gökhan kardeşim.:) :) :)
 
Orhan Abi, maşallah ki ne maşallah! Ağzımın suları akmadı desem yalan olur vallahi. :)

Sezonun ilk toriği demek. Afiyet şeker olsun. Kalbim sizinle birlikte.

Sevgili Kerem kardeşim, bu güzel yorumların ile bizlere kuvvet veriyorsun, çok teşekkürler hoşçakal.:) :) :)
 
A takımı yine döktürmüş:) tebrikler Orhan abi:) ustalığınızı yine konuşturmuşsunuz:)

Teşekkürler Kadir kardeşim, şansımızında çok olduğu bir gerçek,:) :) :)
Sevgiler hoşçakal.:) :) :)
 
Back
Yukarı