Baliklari temizlerken suyun soguklugundan ellerim buz kesti arkadaslar. Gördügünüz gibi son resimde,hava sicak ama hala kar var ve erimeye devam ediyor.
ya yükleyemedim ki resimleri sorun olusuyor hep evet bugün iyi gecti avim sagolasin, darisi basina. Ama nar gibide kizardim bu arada
Aman Allahım o ne manzara. Elindekinin kıymetini bilmelisin zander, yapabildiğince keyfini çıkarmaya bak
moderatör arkadaşlardan ricam lütfen zander in gönderdiği fotoları forumdan silin... yaaaa şaka bir yana abicim bu ne manzara. olmaz böyle birşey.zander kardeş yedireceksin kafayı bana...elindekinin kıymetini çok iyi bil.biz burada rüyamızda bile böyle yerleri göremiyoruz... ayrıca balıklarda süper.devamını da bekleriz...rastgele
Tesekkürler arkadaslar, amin olun devamida gelicek Fotolari kafayi yiyin diye yollamiyorummmmmmmmmmmmmmmmm, forumda dolasirken can sikintiniz gecsin biraz Sizlerede bol sanslar arkadaslar. Yeni yerler kesfetmeniz dilegiyle. Rastgele.
Zander gerçekten çok güzel teşekkür ederiz... Sayende gözümüz gönlümüz açılıyor bir yandan da ofiste işlerle boğuşurken... Emeğine sağlık... Bu arada diğer konuda belirttiğin isteğini hallettim Oldu sanırım
zander iyi balıklar tutmuşsun.Biz hala doğru dürüst balık tutamadık.yaz geldi geçiyor gibi ama bizde hala tık yok.Rastgele.