Shot at 2007-06-30 Shot at 2007-06-30 yine her hafta sonu gibi baliktaydim,2 olta goturdum ve birine dip oltasi les kurdu takarak takildim digerinede her zamanki gibi sudak ve turna icin denedim.ikiside 30cm civarlarinda idi ve suya geri iade edildi.baliklar iri degildi ama yinede 2 saat icin fena sayilmaz.herkeze Hollanda dan selamlar
Paylaşımınız için teşekkürler,yine de hoş vakit geçirmişsiniz.İnşallah daha büyüklerini tutarsınız.Rast gele...
Onur Abi yakında kovacaklar seni forumdan ahberin olsun Bu ne yahu hergün parıl parıl balıklar Tebrikler Abicim,bu arada bir de kullandığın sahte balıkların ismini yazarsan sevinirim.
capak baliginin renki siyahimsi oluyor bu bayagi parlak renkte sanirim capak deil ve ayrica bendende selamlar
Ufuk resekkur ederim benim favori markam salmo.google a yazarsan tum modellerini gorursun.ben sahsen rapaladan daha iyi oldugunu soyleyebilirim. buraya tikla yeter cikan resimlerden begendigin modellere tiklayarak bakabilirsin
Ufuk resekkur ederim benim favori markam salmo.google a yazarsan tum modellerini gorursun.ben sahsen rapaladan daha iyi oldugunu soyleyebilirim. buraya http://www.salmo.com.pl/page.php?id=18 tikla yeter cikan resimlerden begendigin modellere tiklayarak bakabilirsin benim bu avda kullandigim hornet modeli