Shot at 2007-07-28 bugun hava cok ruzgarli idi ve baliga gitmemeye karar vermistip,gripte olmamdan dolayi ama dayanamayip atladim bisikletime ve benim koprunun yolunu tuttum,ilk once favori plastik baliklarimi denedim ama bir levrek disinda balik vurmadi onuda cekerken kacirdim,ve bu olaydan sonra doner kasik ve ucunda silikon balik olanini taktim ve levrek yakalarim diye salladim oltayi ve levrek yerine turna geldi ve suya geri biraktim,60cm ustu gibiydi. herkeze Hollanda dan selamlar
selam Onur turnanın karnındaki balığa dikkat ettin mi yaz zamanı bu ne gribi benden de bir geçmiş olsun sana dikkat et kardeşim.
Gecmis olsun Onur. Guzel turna. Ama bana biraz fotograflandigini gorup, poz atmis gibi geldi. Karnini icine cektigini farketmedigimizi saniyor.
Tebrik ederim..Geri saldıgını soylemissin,bir iki dişi eksiktir sanıyorum cunku penseyle oyle bir tutmussun ki
iyi dileklerin icin tesekkur ederim baligin karinindaki siskinligi yazacaktim ,unuttum .dogru soyluyorsun gercektende yeni yedigi bir balikti galiba karni bayagi bir sert ve siskindi havalar cok kotu burda kislik montla disari cikiyorum nerdeyse zaten fotograftada giyimimden anlasilir,bir turlu yaz gelmedi buraya ,durmadan ruzgar ve yagmur var,o yuzden kaptim gribi. tesekkur ederim insallah bir iki gune duzelirim .dogru soyluyorsun biraz gobek yaptim son zamanlarda ,spora baslamanin zamani geldi tesekkurler ama bu aralar ufak geliyor sansima
tesekkurler tesekkurler bende sana iyi sazan avlari dilerim .bir kactir sorucam unutuyorum İ DA PADNEM İ DA BİEM PAK SHTE SE NAPİEM bunun anlami ne ,okudum durdum bir kac kere bi anlam cikartamadim kepce kullanmadigim icin daima pense ile baligi sudan alip fotografini cekip geri salarim.ayrica tesekkurler tesekkurler darisi sana insallah
tesekkur ederim,dogru bir iki disi eksiktir ama oldurup yemekten iyidir yinedeen azindan geride kalan 600 kusur disini kullananbilir