Gelecek hafta yapacagımız bursa tanışma partisinden önce şöyle pasımız gitsin hemde yeni tanıştıgım arda ile ava cıkalım diye cumartesi gecesi saat 17,30 sularında düştük yollara. Dile kolay 64 Km yaptık izmirden misafir gelen ve yine balık sevdalısı olan Ali arkadaşımla. Avlak yerine vardıgımızda hava çoktan kararmıştı bile ve karnımızın aç olmasına ragmen hemen saldık oltaları suya. İlk zil Boranın oltadan geldi ve misafirimizi aldık denizden balıgı tutan İzmirden Ali ve yanındaki de Bora bu arada karnımız çok açıkmıştı ve misafir olan Ali arkadaşımıza naz yaparakta o usta ahçılığını konuşturmasını istedik sağ olsun kırmadı bizi Saatler ilerlemeye başladı ve kamp ateşimizi yakıp muhabbete koyulduk bizde ufuk - ben - bora - hüsnü ufuk - ben - bora ve bu arada benim zilde çaldııı Sabah oldu bu arada 3 mırmır ve bir melanur daha aldık. Av sonunda yakaladıklarımızda bunlardı
Kısmet değilmiş birlikte gitmek be bülentçim.Kadir babaya da söyledim.Ya ne kısmetsizlikmiş defalarca planlamamıza rağmen bi denk gelmedik Bülentle diye.Tebrik ederim güzel av olmuş dostum.İnşallah bana yakın oturan Bora ile de tanışırız.Benden selamımı söyle.
Bülent Güzel bir gün geçirmişsiniz balıkta var daha ne olsun. O sucuk yumurtayada bittim hani afiyet şeker olsun kardeşim Tebrik ederim avınız bol dastluğunuz daim olsun. Allaha emanet ol.
mükemmel bir geceydi bütün bir haftanın yorgunluğu uçtu gitti üzerimden adeta.Harika bir hava harika bir ortam harika bir sohbet.Bunu sağlayan tüm arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ederim.(Bülent öncelikle sana) Hayatımda yediğim en lezzetli sucuklu yumurtaydı Ali'nin o marifetli ellerinden çıkan şaheser.Bir sonraki avımızda mangal yapalım allah nasip ederse ama mallaca arkadaşımızda bizimle olur umarım.
Güzel bir gün olmuş tebrik ederim. Az önce aldığımız haberlere göre sucuk ve yumurta satışları patlamış bilginize
Bülent, elinize==emeğinize sağlık Bu prova gerçekden iyi olmuş. Ortam, balık, hava, sucuk daha ne olsun ; kıskandım valla Bülent. Neşeniz daim olsun.
tebrikler valla sucuklar harika görünüyor hele hele o güzelim yumurtalar yokmu avınız herzaman böyle olsun