Sucuklu yumurtanın mı? Ben kendimi obur sanırdım, sizler beni geçtiniz arkadaşlar. Bilmem fark ettiniz mi, o karelerde sucuklu yumurta dışında mırmırlar ve melanur var Kutlarım Bülent arkadaş, harika bir ortam ve av olmuş. Darısı organizasyonumuzun başına
bülent kardeşim tebrik ederim güzel bir av olmasının yanında güzel bir org.sucuklarda süper bu arada eline sağlık boran arkadaşımızında tebrikler
teşekkür ederim ama bir açıklama yapmam lazım burada sucuklu yumurtayı yapan Ali' idi ben değildim ama ben accayip güzel yedim yinede teşekkürler
Bülent; Av güzel, Ortam güzel, Vallaha sucuklu yumurta hepsinden güzel. Elinize emeğinize sağlık, Oltalar boş kalmasınnnn...Organizasyonda görüşürüz....
Güzel bir büyük organizasyon provası olmuş bu Hem de yeni tanışmalara da açık Güzel gününüz ve yeni arkadaşlıklarınızı kutlarım Deniz de tanışma hatırası vermiş, daha ne olsun
Teşekkürler dostlar Tüm dostlara merhaba ve teşekkürler Bu resmettiğiniz tablonun maddi bir değerinin olmadığını hissedenlerdenin ben de. Elinize yüreğinize sağlık Güzel bir av ve muhabbet olmuş En çok da yumurtayı pişirme yönteminiz hoşuma gitti Tekrar tebrikler Saygılar
sağolasın sinan. Elbette parayla pulla ölçülmez bazı degerler arasında yukarıda bulunan ve resimlere taşıdıgım o anlarda var ve eminim ki o an orada bulunan tüm arkadaşlarım için bu geçerli.
bülent çok ayıp ettiniz.. biz sedat ve irfanla üç gün armutludaydık 3 mırmır bir eşkina aldık üç günde.. moraller sıfır geldik geriye.. hatta pazar günü öğlenden sonra sizin avlak yerinize de uğradık ama olta atmadık.. balık çekilmiş derinlere diye kendimizi avuttuğumuz sırada bu resimler hiçte uygun olmadı tebrik ediyor ve bir o kadarda kıskanıyoruz