hoş geldin murat keyifli ortam olduğunu anlamışsındır uygun zamanlarda balığa gideriz takip etmeye devam et
Murat bey aramıza hoş geldin,şu an ULUABAT da güzel turna yapıyor ama Uluabat köyünün içinden girip 7-8 km.gidince 2.ci pompalar var hem göl ve alt taraftaki kanal sahte,kaşık ve en iyisi canlı yemle iyi balık alıyorlar sazan yasak unutma turnada 42cm.minimum38cm.den küçükleri alma.Tüm balıavı ailesine selamlar.
Memnun olurum. Çok memnun olurum Beyhan abi. Senin usta bir tatlısucu olduğunu duydum. Tecrübelerinden faydalanmak isterim. En kısa zamanda güzel bir balık günü geçirmek dileğiyle sağlıcakla kalın.
Bahsettiğiniz yer tam olarak neresi? Köyün içine girdikten sonra göle doğru giderken oradaki dere değil galiba. Avatardaki Turnayı eski köprü ayaklarının olduğu yerden almıştım. Canlı yem olarak ne kullanıyorsunuz?