Burunova Bassing Team / İzmir in Perch i

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında sahtebalık tarafından paylaşıldı.

1. sahtebalık

sahtebalık c.cömert

İstilacı bir tür olduğu için böyle diyorsunuz sanırım ama bunlar olmasa iç sularsa at-çek yapamazdık ;)

2. sahtebalık

sahtebalık c.cömert

Estafurullah. İlk fırsatta haberleşir birlikte gideriz. Rastgele.

3. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Cömert kardeş bu kaşıkları tatlısu kefali için -ki hemen her bölgede bolca bulunan ve istilacı olmayan bir türdür- deneme şansınız oldu mu?:)

4. skymount

skymount Nuri ERTİK

Favori Kamış:
    Dam Spezipower 180
    Favori Makine:
    Abu Garcia 100U
    En İyi Avı:
    Yayın,35 kg.,Aras
    Umarım Kurtboğazı ve Eğrekkaya benzeri bir durum yaşanmaz.Hareket eden her şeye saldırıyor.O gün gelmez inşallah...

5. sahtebalık

sahtebalık c.cömert

Eğer sihirli kaşıkları denediğim bölgelerde tatlı su kefali varsa kaşığımızı pek beğenmemiş olmalılar. :) Ama ben tatlı kefaline hiç denk gelmedim. Avını yapamasak bile en azından varlığından haberdar olurduk fakat şimdilik böylebir bilgi yok. Eğer benim adıma dener ve sonuçları paylaşırsın çok sevinirim agabey.

6. sahtebalık

sahtebalık c.cömert

Ne diyelim umarım istediğiniz gibi olur. Rastgele...

7. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Geçen Pazar günü kefalin bol olduğu ve yemlide güzel av verdiği avlağımda muhtelif döner kaşıklarla birlikte sihirli kaşığı da denedim. Ne takip alabildim ne de vuruş. Aynı avlakta geçen yıl bu zamanlar döner kaşıklarla verimli kefal ve gökkuşağı avlarım olmuştu.

Su henüz çok soğuk, bir de su seviyesi geçen yıla nispetle oldukça düşük. Bu iki durum dengesini bulunca güzel şeyler olur diye umuyorum.:)

8. sahtebalık

sahtebalık c.cömert

Umarım şartlar av için verimli olduğunda güzel haberler alacağız. Eğer sihirli kaşık tatlı su kefali yakalayamazsa "her güzelin bir kusuru vardır" diyip geçeçeğim :) Rastgele...

Bu arada avyerinizin özelliklerini bilmiyorum ama kullandığınız Sihirli Kaşık 15 gr lık sa biraz ağır kalabilir. Bu durum avcılığını etkilermi?

9. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    15 gram mı? Şaka gibi ama kullandığım sihirli kaşık 50 gramlık olanlardandı. Bu kaşığı 10-30 gr. atarlı kamışla kullandım hem de.:eek: :D

Sanırım sorun uygun olmayan av şartlarında. -suyun azlığı, yeterli ısının olmayışı, kar suları dolayısıyla aşırı bulanıklık, v.s.- Çünkü diğer spinner/döner kaşıklarımdan da olumlu sonuç alamadım.

Selamlar, sağlıkcakla Cömert kardeşim.:)