HABERLERDE İSLEDİM KARAKÖY İSKELESİ AKŞAMKİ HGAVA MUHALEFETİNE YENİK DÜŞÜP BATTI ACABA SİZ PARDON BİZ DAYANABİLECEKMİYİZ
arkadaşlar hava muhalefetinden dolayı organizasyon ilerki bir tarihe ertelenmiştir gelecek arkadaşlara duyurulur
arkadaşlar harbiden iskele batmış yaw ahada videosu http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=166809
yunus kendini oralarda bir agaca falan bagla seni sonra rusyadan falan toplamayalım ama yagmur yagmassa senin için tokmak burnuna gelirim muhabbete bana mesaj at tel ver seni arayım kardeş
arkadaşlar hava muhalefetinden dolayı organizasyon ilerki bir tarihe ertelenmiştir gelecek arkadaşlara duyurulur
alper numaramı özel den atıyorum sana. Ben dağcı adamım kardeş bağlarım kendimi. Fakat sen gelirken bi halat ayarla kendine. bak buraya yazıyoruım, gelirken orhanıda getireceğim yanımda...
vallahi ne diyeyim iyi bağlasınlar ağaca kendilriniiskeleüstüde tekne üstünde avlanmasınlar batabilirler
hocam artık kıvıracak bişey kalmadı çarşıdan bu akşamdan itibar haber alamassanız bizi artık rusyadanmı romanyadanmı toplarsınız artık bilemiyorum koralcım neyse ben yinede kendimi bir arabanın tekerlegine baglayım