http://www.istanbul.net.tr/istanbul_flashharita.asp Linkte çıkan arama çubuğuna Kalender Ordu Evi yazınız. Taksimden Sarıyer otobüslerine binerek, ya da metro ile 4.Levent' e gelip, oradan Sarıyer minibüsüne binebilir; ya da kendi aracınız ile gelecekseniz, Maslak' tan İstinye Bayırı' ndan aşağı inerek, Sarıyer yönüne saparsanız, sahil yolu üzerinde kalender ordu evini göreceksiniz.
günaydın millettt hava harika gözüküyor bu sabah ama siz havaya aldanmayın yagrın için sıkı giyinin ama icimden bir his metorolojinin yanılcagını söylüyor yarın akşam hava cok güzel olacakkbakında görün benim tahminlerim hep cıkar
Hanım git de ev bana kalsın kafa dinleyeyim diyor zaten Bu arada dışarıdan gelen rüzgarın sesi pek hoşuma gitmedi ama hayırlısı
FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİĞİN nasıl olduğunu bilirmisin bilmiyorsan en geç yarın sabaha kadar öğrenmiş olacaksın
En son buna benzer bir gaz ile Çarşı grubu kendini bir teknenin içinde ve boğazın azgın sularında, fırtınanın ortasında bulmuştu kendini Bu seneryo hiç yabancı gelmedi bana. Kim tutar çarşıyı haydi yiğitler!!! Ne Fırtınalar aştık herkes geliyor
ver gazı ver bakalım sen bu arada ben yanımda halatta getirecem rüzgardan ucan falan olusa diye mazallah
metroya biniyorsun 4 leventte iniyosun yeniköy münübüslerine bin kalenderde inicem dersen çok rahat gelirsin
Hepberaber Hadi arkadaşlar hep beraber birbirimizi itiyoruz biz bu gazla kasırga gelse bile org. iptal etmeyiz yahu
vallahi biz gelirsek üç kişi geleceğiz de fırtına konusunda birisini ikna edemedik arabada onda var bakalım ikna çalışmalarımız sürüyor. Gelmek istiyoruz ama arabasızda gelirsek donarız orda diye onun gelmesi şart
SEFERLER İPTAL İstanbul'da etkili olan şiddetli lodos nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş'nin (İDO), deniz otobüsü seferleri iptal edildi. İDO'dan yapılan açıklamaya göre, Bostancı-Kadıköy-Yenikapı-Bakırköy, Bostancı-Kabataş, Avcılar, Pendik-Kartal-Bostancı ve Kartal-Yalova deniz otobüsü seferlerinin şiddetli lodos yüzünden iptal edildiği açıklandı.