tekrar merhabalar çarşı bir organizasyon hazırlığına daha başladı tarih 22,11,08 cumartesiövleden sonra 3,30 gibi başlayıp 23,11,08 pazar sabah 11 gibi avı sonlandıracağız yer değişikliği Emirgan tokmak burnu SABANCI Müzesinin 200 m ilerisi DEĞİL DAHA GENİŞ VE RAHAT EDECEĞİMİZ BAŞKA BİR YERDE TOPLANACAĞIZ YER KALENDER SALİHİ KALENDER KAFENİN HEMEN ÖN TARAFI OLARAK KARAR ALINMIŞTIR GELECEK ARKADAŞLARA DUYURULUR kullanılacak malzemeler mantarlı çinekop lüfer takımı 130 gr üstü ağırlık muhtelif adetlerde istavrit çaparisi herkes kendi yiyecek içeceklerini getirecek çay ve ateş sorunumuz yoktur NOT GELMEK İSTEYEN HERKES GELEBİLİR ARKADAŞLAR KATILIMCILAR 1 waffen (Aydın usta) 2 Fakir balıkçı (Necmi abi) 3 Dede (Kemal abi ) 4 Keyf&keder (Orhan organizator) 5 Crayzbluee (İbrahim) 6 Barisuzulu (Barış ) 7 Seçkint ( Seçkin ) 8 Yunisef (Yunus) 9 Alper bjk ( Alper) 10 Esabi (Aytekin abi) 11 Korni (Koral ) madem öle gel böyle 12 Yasin (Dedenin arkadaşı) 13 savaş (Dedenin arkadaşı) 14 Miccron (Kerem ) 15 Root (Bahadır ) 16 Ünal (Dedenin arkadaşı ) 17 Hangisidogru( Muharem ) 18 Kingfish ( İsmail ) GELECEK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE AVLAK YERİNDE YEM SIKINTISI ÇEKMEMEK İÇİN HERKERS KENDİSİNE YETECEK KADAR YADA FAZLA YEM ( İSTAVRİT ) GETİRMESİ ÖNEMLE RİCA EDİLİR NOT EĞERKİ HAVA OLUMSUZ YÖNDE DEVAM EDERSE ORGANİZASYON BİR HAFTA ERTELENECEKTİR BİLGİNİZE
YOKSA BANKADAN KREDİMİ VERECEKSİNİZ Şaka bir yanada hepimizin daha evelden acemi olduğumuzu unutmamamız dır ve bundan dolayı acemileri dılamak gibi bir şey söz konusu olamaz sevgi ve saygı çerçevesinde ama acemi acemiliğini bildiği sürece
bu siteyi vede icindeki insanları cok seviyorum getirin arkadaşlar ben getirdiginiz bütün renkleri giyerim yeterki dostluk bakii kalsın.VEDE BURDAN ORHAN ARKADAŞIMIZ AYRI BİR TEŞEKKÜR ETMEYİ BİR BORC BİLİYORUM BU GÜZEL ORGANİZASYONULARI YAPIP BİZLERİ BALIK SEVDALISI ARKADAŞLARI BİR BİRİMİZLE TANIŞTIRIP YENİ DOSTLUKLAR SAGLADIGI İÇİN SAOLL ORHANIM SEN COK YAŞAAA,ÇARŞIIIII
Yemler Orhan hocam yemlik istavritleri cumadan alsam olur mu ne dersin zaten karaköydeyim bi daha cumartesi buraları dolaşmayayım ha bide bana kim yer ayıracak
Yem sevgili alper sen geç dalganı ama cumartesi pişman olucan orta yaş bunalımında hafif sıyrık şahıs sana bulaşınca bakalım nası balık tutucan
muharrem abi mümkün mertebe yemler taze olası gerek ama baka bir imkanınız yok ise alınız buzlukta muhafaza ediniz
hocam merak etme ortayaş bunalımı bende coktan başladı yaş oldu 33 bencoktan iş stresinden kafayı sıyırdım bile
ne demek ALPER siz saygı değer arkadaşları balık sayesinbe bulup tanıdım ve tanımayada site sayesinde devam edeceğiz siz güzel insanlar var oldukça bende burdan daha çok organizasyon hazırlar ve bir birinden değerli ve saygın arkadaşlarla tanışırız ÇARŞI DOSTLUĞU BAKİDİR BAKİ KALACAKTIR İMZAMDA OLDUĞU GİBİ
EŞ Abi Bigin Gördüm Eşkina Aliyorlar Eminönü Civarindan Diger Haftalarda Eşkinaya Gidelim Ben Bu Hafta Gölddeyim Gelemiyecegim Size Iiii Avlar