tekrar merhabalar çarşı bir organizasyon hazırlığına daha başladı tarih 22,11,08 cumartesiövleden sonra 3,30 gibi başlayıp 23,11,08 pazar sabah 11 gibi avı sonlandıracağız yer değişikliği Emirgan tokmak burnu SABANCI Müzesinin 200 m ilerisi DEĞİL DAHA GENİŞ VE RAHAT EDECEĞİMİZ BAŞKA BİR YERDE TOPLANACAĞIZ YER KALENDER SALİHİ KALENDER KAFENİN HEMEN ÖN TARAFI OLARAK KARAR ALINMIŞTIR GELECEK ARKADAŞLARA DUYURULUR kullanılacak malzemeler mantarlı çinekop lüfer takımı 130 gr üstü ağırlık muhtelif adetlerde istavrit çaparisi herkes kendi yiyecek içeceklerini getirecek çay ve ateş sorunumuz yoktur NOT GELMEK İSTEYEN HERKES GELEBİLİR ARKADAŞLAR KATILIMCILAR 1 waffen (Aydın usta) 2 Fakir balıkçı (Necmi abi) 3 Dede (Kemal abi ) 4 Keyf&keder (Orhan organizator) 5 Crayzbluee (İbrahim) 6 Barisuzulu (Barış ) 7 Seçkint ( Seçkin ) 8 Yunisef (Yunus) 9 Alper bjk ( Alper) 10 Esabi (Aytekin abi) 11 Korni (Koral ) madem öle gel böyle 12 Yasin (Dedenin arkadaşı) 13 savaş (Dedenin arkadaşı) 14 Miccron (Kerem ) 15 Root (Bahadır ) 16 Ünal (Dedenin arkadaşı ) 17 Hangisidogru( Muharem ) NOT EĞERKİ HAVA OLUMSUZ YÖNDE DEVAM EDERSE ORGANİZASYON BİR HAFTA ERTELENECEKTİR BİLGİNİZE
bu haftasonu istanbul dışına çıkma durumum var ( iş sebebi ile ) eğer çıkmazsam sizlerle tanışmak ve bilgi paylaşımı için cumartesi gecesi geç saatlerde gelmek isterim. malesef takımlarım yazlıkta olduğu için takımsız gelmek durumunda kalacağım yanınızda olmaktan mutluluk duyarım eğer sizin içinde sakıncası olmazsa. sonuçta oltasız gelmiş olacağım ama elimden geldiğince yardıma ihtiyaç olursa yardım ederim sadece izlemek bile olsa bana çok şey katacağına eminim şimdiden teşekkürler not: eğer gelemicek olursam tekrar mesaj yazarak sizleri bilgilendireceğim
yalnız kafamın takıldıgı birşey var hava durumunu takip ediyorum arkadaşlar her site ayrı bişey söylüyor biraz kafam karıştı ama olsun biz ne yagmurlar gördük bazı sitedeki hava durumu raporları yagmurlu diyor bazı sıtedeki hava durumu raporları güneşli gösteriyor ama işin dogrusunu cumartesi akşamı görecez.not bir anımı yazmak istedim bu arada müsadenizle bundan 3 sene önce bir arkadaşımla hafta içi kararlaştırdık balıga gidece hafta içi hava harika cumartesi oldu mubarek hava yagmıyor sanki gök yarılmışda su boşalıyor ama bizde dönmek yok balıga gidecez bikere neyse lafı uzatmayım avlak yerine gittik avlak yerimiz tarabya palet 2 yanı sıyırtmayla biraz yemlik tuttuk tutanakadarda baya ıslandık ve artık cinekopa yatma zamanı geldi dedik arkadaşla ama arkadaşlar allah sizi inandırsın yatmak ne kelime oltayı denize sallıyoruz daha kurşun dibe inmeden balık yapışıyor takıma yaklaşık birsaat içinde 30 üzerinde balık aldık bunların bir kacı lüferdi digerleri nerdeysu lüfere dönmüş sarıkanatlardı..sözün özü yagmur belki hayırlı gelir bereketli gelir
Koral'ım gelmeye niyetim baya baya vardı ama bu hava gerçekten kötü, hiç bir yer iyi demiyor az önce dünkü siteye baktım gene çok kötü diyor ama ertelenirse kesin gelirim.. Ama gelde bunları okuduktan sonra çık çıkabilirsen balığa, Modellere ve de öngörülen alçak basınç merkezinin seviyesine baktıkça insanın içi kararıyor. Ben demiştim den de öte bir hafta sonu hele de denizciler için. Çanakkale Boğazı çıkışında beklenen dalga yüksekliği 6-7 belkide 8 metre. Yazması kolay ama içinde olmak istemezdim herhalde. Demek ki adalara seferler hayal. Çanakkale Marmara ve Boğazlarda da seferler hayal. Çünki Marmara nın kuzeyinde Cumartesi akşama doğru dalga yüksekliği 3-3.5 metreye ulaşacak. Bunun memleketime uygulaması ise epeyce balıkçı teknesinin parçalanacağı veya batacağı, limanın dışında değil içerisinde olacak hadiseler bunlar. Bu fırtınanın sonucunda Kumkapı açıklarındaki birkaç belkide onlarca geminin de demir tarayarak karaya vuracağı batacağı hasar göreceği şeklinde tercüme edilebilir. Geçmişte hep böyle oldu. Çare mi hemen Bandırma ve Gemlik sahil kesimine tüm gemileri toplamak ki mal ve can ve de çevre emniyetini sağlayalım, bu beklenen fırtınayı hasarsız kazasız belasız atlatalım ama nerede bu kararı vercek uygulayacak yetkililer. Biz sonradan doğan zararalarla uğraşmayı daha çok severiz. Göreceğiz bakalım geçmişteki felaketlerden ders almışmıyız yoksa yine aynı hamam aynı tas mı. Ama bu sefr tastan boşalacak olan su değil malesef. Aynı uyarı havacılar için de geçerli. Mesela Hazerfandaki tüm hafif uçakların da yarından tezi yok yere zincirlerle bağlanması gerekli yoksa zaten aerodinamik olarak rüzgarı görünce haffleyen uçakları yerde tutmak hayal olabilir. Bizim sistem kuvvetli hallederiz demeyin yoksa bir anda gider yüzbinlerce dolarlık milli servetler.Seracıları da uyarmak lazım. Ne yapılır da bilemem ama rüzgara karşı naylon seraların dayanması neredeyse imkansız. Bari açın naylonları ve rüzgara olan direnci en aza indirin, e hocam mallar ürün ne olacak dmeyin, kalanlarla idare edersiniz. Tamamen yok olmaktan sa… Ben uyarımı zamanında yapayım herkeze yeterli zaman da tanımış olayım, benim vatandaşlık vazifem de buraya kadar. Gerisi yetkililere ve de daha sonra kriz masasını sevenlere ait. http://www.havadantozdan.com/
Org. hakkında Walla arkadaşlar ben sabırlı ve inatçı bir insanım bence gidelim hava kötü olursa devam ederiz ama baktık ki hava bizide götürüyo çayımızı içer tanışma faslından sonra çil yavrusu gibi dağılırız
Yağmurluk War ama cırt sarı giyermisin gerçi benimkide cırt turuncu ama en azından üzerinde hollanda yazıyo yırtıyorum yanii
CIRT SARIMI SARI GİYECEGİME BÜTÜN GECE ISLANIRIM DAHA İYİ AMA BİRLAF VARDIR İNŞALLAH ONA GELMEYİZ DENİZE DÜŞEN YILANA SARILIRMIŞ