Koral hocam mangal hazır ve nazır beklemektedir. içiniz rahat olsun O benden önce hazır organizasyonlara
kemal abi bizim meşhur wc emirganda kalacak kalender nasıl olur sanırım neyse söylemeyeyim ben çaresini bulurum Bu arada örgü ipleri bu akşam o tarafa gelebilirsem sana bırakabilirim abi.
Kerem hocam ben KOCAMUSTAFAPAŞADAN gelicem boğaz sahilini biliyorum fakat yer ve isim bilmiyorum maalesef oralar beni bozuyor
Kemal abi maksat muhabbet olacak zaten bence kalender daha uygun ağaç altı da müsait.(Yağmura karşı) masa da var daha ne isteriz ki.
Valla İstinyeyi geçtikden sonra var bi 4- km falan ilerde sağda ama bence bilen biri tarif etsin mazallah karaburundan çıkarsınız ben tarif edersem
Abi, Beşiktaş'tan Sarıyer istikametine doğru giderken Ortaköy, Bebek, Baltalimanı derken Emirgan Tokmak Burnu'ndasınız. Şu halde orayı da geçiyorsunuz, ilk ışıklardan sonra İstinye'desiniz. Yine devam ediyor Yeniköy yalılarını da geçiyorsunuz. Yalılardan sonra denizi sağınızda ilk gördüğünüz yerden itibaren 100 metre daha ilerlerseniz solunuzda Kalender Kafe'yi göreceksiniz. Kalender buradan başlar diyebiliriz. Arkadaşlar muhtemelen orada olacaklar. Orduevi ise bahsettiğimiz yerden 100 metre daha ileride.
Arkadaşlar hava konusunda yapılan tahminler maalesef doğru gibi 7 kuvvet diyor cuma için akşamındada 8 kuvvet o hava ile ilgili açıklamayı yapan arkadaş haklı. dikkatlı olmak lazım. Zannederim ogun hava uçuracaktır. Felaket tellalı olmamak lazım ama. sıkıntılı bir gün olacağa benzer kolay gelsin.
evet ALİCO abi gök gürültülü sağnak yağış veriyor daha önce belirtiğim gibi organizasyon bir sonraki haftaya ertelenme durumu olabilir
Hava durumu ile ilgili uyarıları da dikkate al Orhan Allah korusun, üzücü bir durumla karşılaşılmasını istemeyiz. Linki tıklayıp bakabilirsiniz! http://forecast.uoa.gr/forecastnew.php
Gök gürültülü sağnak yağış olacaksa sorun yok sorun rüzgarda. esas olan rüzgar durumu ki o daha kötüsü olur.
BENDE Burdan takip ediyorum hava durumunu http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller.aspx?m=SARIYER
Bu günün (19-11-2008) in tahmininde bu kadar yanılabilirlerdi ancak ve onuda başardılar. Dün akşam bu gün için İstanbul'da rüzgar ve sağnak yağış gösteriyordu. Bu gün ne rüzgar nede yağmur var.