Süper Katılımcılarda güzel hadi bakalım hayırlısı olsun. Bizde gelmeye çalışırız. kesin olmamakla beraber
Sakın ha Orhan! Üsküdar için, gelmeye ne kadar kararlı olduğumu bilemezsin. "olamaz böyle şey" türünden bir sebep yüzünden gelemedim Nazar değiyor biliyorum Onun için listeye de yazma, ben de geliyorum demeyeyim, kesin gelirim o zaman Bunu denemek istiyorum bu kez
anadolu yakasında ki bir organizasyona seve seve gelirim ama ben tuzlada yaşıyoum tokmak burnu bana hayal hocam..sağ dönemem oradan istanbul trafiğinde araçta yok bende zaten.. ama anadolu yakasındaki ilk organizasyona yazın beni.. eğer hava çok kötü olmasa ben cuma yada cumartesi kuleliye gitmeyi planlıyoum bir arkadaşım oradan 11 tane güzel sarıkanat aldı geçen haftasonu avı erken bitirmese sayı çok daha artabilirdi.
aLPER BİLİYORSUN BEN 25 SAAT REKORUNU KIRDIM TOKMAKBURNUNDA HEMDE HİÇ UYUMADAN. OLSUN O KADAR BU SEFER GECE KESTİRECEĞİM SABAHA DİNÇ ÇIKMAK İÇİN
Tabiii Bilmem mi ? Gül mü istersin, beni mi? Benimki yemedi o numarayı. Şimdi gelirken elin boş gelme diyor ama
orhan abi abilerim göle gidelim diyorlar eger gitmezzek bende yaninizdayim orada buluşmak dilegiyle grşrz abi
Bu arada cumartesi hava güneşli, fakat pazar günü biraz ıslanabiliriz benden söylemesi. şemsiye getirin Ama hafif yağmurlu sıkıntı olmaz.
Yancı Arkadaşlar herkes katılabilir diye yazdığınız için gerekli yalakalıklar itina yapılarak izin koparılmaştır gelelim sorularıma, 1 ismimi kime yazdırıcam ve yazılanlara bakılırsa siz birbirinizi tanıyorsunuz ben bu gurubu nasıl tanıycam ve en önemlisi aranızda bu acemiye yer var mı
Ne demek muharrem hocam Orhan arkadaşımız listeye ekler sizi hemen. Biz de birbirimizi orda burda tanıdık siz katılınca sizide taıyacağız. Sizde dahil olursunuz ortama. Acemiliğe gelince ekipde acemi lazım zaten olta karışmadımı kaynaşmıyor insanlar malum.
Yok be Alperim, rekor mekor istemiyorum. Ölüyodum yorgunlukdan. rekor kırmak isteyene şimdiden başarılar. ben 2 saat ateş başında kestiririm valla