aaaaah aaaaaaaaahh aslında suanda ıstanbulda olmak ve bu organizasyona iştirak etmek vardıya makus talihim beni Gaziantepe attı ,hepinize bol balıklı günler ve keyifli avlar diliyorum sağlıcakla kalın.
Yok abi henuz evlenmedim ...Eli kulaginda.. .. Biliyorum simdiden boyle olursa ilerde ne yapican die baslamayin kurban oliim bende bilmiom sonunu [/QUOTE]
orhanım büyük ihtimalle beni affetmeni isteyeceğim bu hafta sonu tatlı suya gitmeye niyetim var aslında sizlerle birlikte olmayı çok istiyorum ama havalar güzel giderken göl kenarlarıda iyice sakinleşmişken son bir sazan avı yapmak istiyorum
boğaç abi tamam bizimde zaten il hedefimiz sohpet muhabbet olacaktır balık daha sonraki bir planda olacak an azından çoğumuz için park sorunu için fazla bir sıkıntı çekmeyiz
tekrar merhabalar çarşı bir organizasyon hazırlığına daha başladı tarih 22,11,08 cumartesiövleden sonra 3,30 gibi başlayıp 23,11,08 pazar sabah 11 gibi avı sonlandıracağız bu kes yer Emirgan tokmak burnu SABANCI Müzesinin 200 m ilerisi kullanılacak malzemeler mantarlı çinekop lüfer takımı 130 gr üstü ağırlık muhtelif adetlerde istavrit çaparisi herkes kendi yiyecek içeceklerini getirecek çay ve ateş sorunumuz yoktur NOT GELMEK İSTEYEN HERKES GELEBİLİR ARKADAŞLAR KATILIMCILAR 1 waffen (Aydın usta) 2 Fakir balıkçı (Necmi abi) 3 Dede (Kemal abi ) 4 Keyf&keder (Orhan organizator) 5 Crayzbluee (İbrahim) 6 Barisuzulu (Barış ) 7 Seçkint ( Seçkin ) 8 Yunisef (Yunus) 9 Alper bjk ( Alper) 10 Esabi (Aytekin abi) 11 Korni (Koral ) madem öle gel böyle 12 Yasin (Dedenin arkadaşı) 13 savaş (Dedenin arkadaşı) 14 Miccron (Kerem ) 15 Root (Bahadır ) 16 Ünal (Dedenin arkadaşı )
Yeni org. hayırlı olsun. Ben haftasonu çalışıyor olacağım.. Size iyi eğlenceler, rastgele. Madden yanınızda olamasam da manen ordayım..