Değerli arkadaşlar; imageshack'a üye oldum ama fotoğraf yükleyemiyorum bunun sebebi nedir ?.. aydınlatırsanız sevinirim herkese rastgele...
Gıyıda iki ışıkta Sabahın alacasi Mezgita vurduk bu günda Gaybana galacasida O yorozun üstünede Gararanda bulutlar Vurdi garayel birdenda O azgın sulariylanda Doldi sulari doldida Gayuğumun içine Dedum uşaklar temam Habu dünyada işumda Galkuda gaçamadukda Ne gayuğum ne da ben Uy yaman aldi bizi Ortasina garayelda Ne ettun garadenizda Yutti sularin yutti Gayuğiyle gaptanide Aldi derune gitti Fuat Saka - Karayel Ve Kaptan
Güz ile kışı, kış ile baharı, baharla yazı, yaz ile güzü aynı anda yaşayan diyar-ı dadaş'a selam olsun...
"Balıkların Dadaşı" baş/göz üstüne sayar dost selamın. Not: Muharrem hocam (KorkutAta) tarafından iade edildi. .
Hocam siz haftasonundan haber verin, gerisi kolay. Daha ne güzellikler var yakalanacak, ne pozlar. mrsparkle
Evet. Pazar günü, Kuzgun'dan kareler. Şehir merkezinde (rakım 1890 mt.) gündüz en yüksek sıcaklık -8 dereceydi. Kuzgun; rakım 2400mt. Gece sis olmuştu, sabah ayazında göl sazağıyla birlikte günboyu devam etti. Kırağı püskülleri kaşlardan bıyıklardan asıldı, tel-tel.
Hakan merhaba, Makinem SONY SteadyShot DSC-W330 14,1 MEGA PIXELS (Kapak içinde Made in PRC yazıyor. Şaştım, düştüm maalesef. Sony kalitesi hakgetire. Almayı düşünürsen tavsiye etmem.) Şunu da ifade etmeliyim, çekimlerin gizemi makineden değil gubani. Sanırım Temmuz sonlarıydı, birkaç gün devam eden yoğun çöl tozları ışığa, renge bir başka nüfuz etmişti. Eh bir de tabi deklanşöre basan parmak, O anı kendi göz penceresinden duyumsamıştı.
Merhaba Nuri abi, sony gibi birçok büyük firmanın çinde fabrikası var.. ben onu dert etmiyorum artık, sonuçta kalite sony kalitesi.. Fotoğrafların gerçekten kartpostallık çekimler olmuş eline sağlık Doğaya hangi gözden bakmasını bilmek gerek sanırım
imageshack'te geçici bir yükleme sorunu var, www.hizliresim.com gibi başka siteleri deneyin. Ayrıca bkz: http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=44195&highlight=resim+y%FCkleme