Çok güzel kareler gubani, bayıldım. Bir de hala, "ben daha buradayım" diyen karlar var ki, çok keyifli. Bunların üzerine de; "felekler yandı âhımdan murâdım şem'i yanmaz mı?" yazsaydın.
Yeni masaüstü arkaplan fotoları için teşekkürü bir borç bilirim Nuri abi. İzninle akşam evde kopyalacağım. (Telif hakkı deme sonra) Ellerine sağlık...
Sagolasın nuri abim sende olmasan benım konuda cıcekler acmıcak Her zaman takıp edıyorum gitti sanmayın bu arada 8 kg yayın yakaladım. Bu yayın balıgı nuri abime gelsin Baya zorlandım abi kaldırıken yuzumdn bellı oluyor dımı
Eh yani İso, aşkolsun şimdi bu güzel balık bir raporu haketmedi mi? Ben tembel, sen benden daha tembelmişsin birader. Yaz hele yaz da okuyalım, ne ettin nasıl avladın? Aylar sonra bir ce'e edip sonra pııır.!! Bekle ki Calkut bir daha gele.
Abi iş güç zamanım olmuyor. Ama rapor hazırlıyıcam şimdı arşivlıyorum avları yakında hepsıne rapor hazırlıcam
Arkadaslar ilginize tesekkur ederim ama benim fotograflar telefonda ve bilgisayarim birkac gundur bozuk ve telefonumdan internete giriyorum suanda oyle...Telefonumdan nasil yukleyebilirim???