Cenani 12.12.11

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Cenani tarafından paylaşıldı.

1. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)
    Serkancım, teşekkür ederim. Daha irileri, güzelleri sana kısmet olsun inşallah.

2. dogandark

dogandark Doğan

Favori Kamış:
    Shakespeare
    Favori Makine:
    Shakespeare
    En İyi Avı:
    camgöz 100 cm, levrek 2 kg, kofana 1,4 kg
    MERHABA KEREM BEY,

Paylaştığınız konuyu büyük bir ilgiyle izledim baştan sona....sanki bir yazarın yazdığı bir tiyatroyu ; oyuncuları ile, mekanı ile, ortamdaki kullanılan dekoru ile, sarfedilen emeği ile, o muhteşem seyircisi ile, en önemlisi itina gösterilen üslubu ile baştan sona izledim.
    Sizi bu gayretlerinizden dolayı tebrik ediyorum.....
    Anlattığınız güzellikleri izlerken,o aksiyonları çok yakınen yaşamış biri olarak müthiş heyecan duyuyorum.
    Şu an yurtdışında bulunmam sebebi ile, ancak sizlerin raporlarınızı izleyip, bir rapor gönderemememin üzüntüsü içinde olduğumu belirtmek istiyorum.
    Saygı ve Sevgilerimle,

3. dogandark

dogandark Doğan

Favori Kamış:
    Shakespeare
    Favori Makine:
    Shakespeare
    En İyi Avı:
    camgöz 100 cm, levrek 2 kg, kofana 1,4 kg
    Bu arada reyting rekorlarına da aday oldunuz bence....seyirciye bakılırsa..!

4. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)

Doğan Bey merhabalar,

öncelikle bu ince ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Hayat prensiplerimin en başında konuştuğumuz dili, hem konuşurken hem de yazarken doğru kullanmak gelir. Bundan dolayı sözleriniz benim için gerçekten ayrı bir anlam taşımakta. Sağolun.

İstanbul Boğazı sahte balık avcılığı kendi başına ayrı bir disiplin. Bunu her geçen gün daha iyi tecrübe etmekteyim.

Zor ama bir o kadar da zevkli bir disiplin. Ben de yaşadıklarımı, az da olsa başarılı olduğum avlarda yaşadığım heyecanı ve mutluluğu, çok şey öğrendiğim bu forum ve üyeleriyle paylaşmaktan son derece sevinçliyim.

Umarım siz de ülkeye geri döner ve şu an için sadece izlemekle yetinmek zorunda kaldığınız bu güzel uğraşa geri dönersiniz.

Sevgiler, saygılar...

5. kerempek

kerempek kerem

Merhaba acaba hangi misinayı sardınız ? marka-model ve inceliği nedir ?