Tebrikler,güzel balıklar.Yanlız okuduğum kadarı ile sizin grup epey kalabalık, daha çok çalışman gerekiyor .Ama eminim bu azimle senin için sorun olmayacaktır .Bu arada uzun zamandır yazılarını takip ediyorum,bilinçli ve duyarlı bir insan ve balıkçı olduğun için de ayrıca tebrik etmek istedim.Güzel avlarının devamını dilerim...
Erolcuğum, Allah iyiliğini versin vallahi! Çok teşekkür ederim. İnat ettim, iki haftadır neredeyse hergün gidiyorum. Çok yoruldum ama gerçekten edindiğim tecrübeyi düşününce fazlasıyla değdi. Bugün de gittim. 4 tane de balık aldım ama rapor yazacak halim kalmadı. Artık yeni yılda inşallah. Sevgiler arkadaşım. Vallahi sabah yine kalktım gittim. 4 tane de balık aldım ama küçüğün ertesi günü büyük sıkıntı. Çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim bu güzel sözler için. Eh, evet grup kalabalık, ama dedeler olarak sanırım 10 kişi falan oluruz. O zamana kadar sayıyı tutturamazsak adam başı 1 olta, 2 tane de tezgah balığı yiyeceğiz artık. Kötü makine de kol geliştirir. Çok teşekkür ederim Erolcuğum. Paylaşımlarımın böylesine karşılık görüyor olması beni son derece mutlu ediyor. Sağolun.
Tebrikler dostum....Eline sağlık. Resmlere baştan bakıyorum ya, İçimden dedim ki en sonunda Ikea yok... ama şok aşaya inince oldu.
abi tebrik ederim, çok güzel bir av olmuş, tatmin edici sayılara ulaşma işi tamam, bir sonraki aşama ebatları büyütmek olacak sanırım ya balıklar öyle denk geliyor yada her bir sonraki avda +tecrübe kendini belli ediyor.
Kerem Bey; Önce tebrikler. Sonra bir soru. Olta düzeneğiniz nasıl? Kurşunu ve sahteyi nasıl bağlıyorsunuz? Sahte kolu kaç cm yapıyorsunuz? bilgilendirirseniz seviniriz.
Teşekkürler Mustafacığım, o olmazsa olmaz. Bir nevi şans mezurası oldu o benim için. Teşekkür ederim Volkancığım, ebat konusunda sanırım bir sonraki sezonu beklemek zorunda kalacağım, ama olsun. Acelem yok. Bumin Bey, çok teşekkür ederim. 0.25 misina, 0.40 ve kamış boyunun tam 2 katı ki bu 8.40 m olan şok misinası. Şok misinasının ucuna klipsli fırdöndü, bu fırdöndüye iki kulaç uzunluğunda ve ucunda minik bir fırdöndü olan rapala bedeni. 0.50 misinadan yaklaşık 30 cm boyunda kurşun kasası, bir ucuna normal, diğer ucuna klipsli fırdöndü. Kurşun klipsli fırdöndüye takılıyor, kurşun kasasının diğer ucundaki normal fırdöndü de, şok misinasının ucunda bulunan diğer klipsli fırdöndüye takılıyor.
Doğan Bey çok teşekkür ederim. Sağolun. Her ava gittiğimde dönerken kovamdaki balıktan ziyade, aklımdaki yeni edinilmiş tecrübeler için çok daha mutlu oluyorum. Saygılar, sevgiler...
Pazartesi günü inşallah. Şimdi zaman yılbaşı hediyeleri satın alma, hanımı o mağazadan şu mağazaya götürme zamanı.
Merhaba adaş, balıkları tuttuğunda atış mesafen neydi ve hangi kamışı kullandın ? Ben kanlıca taraflarında avlanıyorum ve uzağa atış yaapan bir kamışa ihtiyacım var.
Çok teşekkür ederim. Daha güzelleri takılsın oltana. Ryobi seçenekler arasında. Ama tek düşündüren ağırlığı. Bu sefer hafif bir kamış-makina ikilisi düşünüyorum. 100 m civarına atıyorum. Elbette rüzgarın yönü ve şiddeti, kullanılan sahte balığın büyüklüğü, şekli, misina kalınlığı, kurşun ağırlığı bunlar hep mesafeyi direk olarak etkileyen faktörler.