güzel sahtelerin var, hayırlı olsun. xrap çakması sea horse'lar tarafımızdan defalarca denendi ve onaylandı :thumb: özellikle sarı kırmızı olanı, kışın levrekte, yazın baraküdada, hatta tatlısuda turnada diğer sahtelere fark attı. yalnız daları biraz fazla, çok sığ yerlere atma, rastgele
Onur yolum düştü Mersin İdman Yurdu meydanı ile GS. meydanı arasına baktım göremedim seni malesef yol boyu yürüyüşe geldim niyetim senide görmekti ama at çek yapan sadece 1 kişiyi gördüm GS. meydanında oda oturmuş kızlarla makara yapıordu sanırım sende çıkmadın denemeye ?
Yarın yola çıkıyor abi senin kutular bi mani çıkmazsa. Kadir abide sağolsun karşılığında neler neler verdi.. Mahçup etti bizi zaten alacağım şeylerde var içinde onların fiyatı bile kutuları geçer heralde. Sea horse sarı kırmızıyı baraküda için almıştım bende. Dün denedim ama vurmadı maalesef. Daları fazla ama yüzüşü oldukça güzel. Deniz abi ora sarmadı 100 metre doğusuna geçtim ordada surf kamışımı kardım. 15 kg kaldırıyo dediler bi çektim çıtırt. Sağlık olsun napalm.
saglık olsun kardeşim muhtemelen kayalıga takıldı takımın sende asıldın degilmi ? bu şekilde her turlu kamısı kırma olasıgın cok yuksek suya dogru yatırıp cekmelısın hangı kamıs olursa olsun takıldı zaman kursun bırakmak ıyı degıldır suda ama cıkmayacak gıbıysede kamısla zorlamanın alemi yok kırılan parçayı degıstırebılırsın malzemecılerden temın edıp eskısı kadar saglıklı olurmu supheli tabiki hayırlısı
Kadir Kardeş sahte kutusu okyanus marine ( shimano ) yetkili bayisinin kendi markası,çok kullanışlı fiyatı da 13-15 tl arası değişiyor. Rastgelsin.
Onurcuğum sana nacizane tavsiyem,Kadir Abinin söylediği sahtelerden de bir kaç tane edin,özellikle ima pugachevs ve imkanın var ise 1 tane lucky craft sammy Ms american shad 105 mm,1 tane lucky craft sammy auora black 105 mm,Daiwa saltiga sam serisinin 120 mm lik Laser sardininden al ve başka sahte alma,yoksa sonu gelmez,kolleksiyoncu olursun
sağolasın kardeş teşekkür ederim Onur kardeşimizin malzemecide işi varmış galiba, gidince banada alacakhihi hayrını gör kardeşim..güle güle kullan teşekkür ederim abi sağolasın Onur kardeşimiz bir kıyak yaptı,kıyağına cevap verdim hiç belli olmaz listenin boyu dahada uzuya bilirhihi çantaları biraz daha karıştırayım
Dün dışarı cıktım. Hem kadir abinin istediği kutuları alacaktım. Hemde duelleri, rapalayı ve imayı alacaktım. Hemen heryeri gezdim Mersin merkezdeki. Ama yok maalesef...cyrr İnternettede bulamıyorum tam olarak istediğim modelleri. Çünkü bildiğim alışveriş siteleri forumda reklamı olanlardan ibaret. Bir-ikide farklı siteidk Arama motoruna tam olarak renk kodlarıyla birlikte yazıyorum yine bulamıyorum başka bir siteidk Mersin'de-Adana'da veya net üzerinde bulabileceğim biryer varmı acep? Hasretleriyle yandım tutuştum ama bulamıyorum kendilerini. Varsa gören duyan bilen söylesin. Nerede bulurum ben bunları? Rapala skitter pop 90 mm MULLET Duel Hardcore Mınnow 110f hbpm Duel Hardcore Mınnow 110f phrh İmayıda bulamadım ama Allah'tan ithalatcısı ordaymıs tam ben gittiğimde. Sipariş geçtiler 3 güne gelirmiş.
Finansman gerek abi Onlarda önümüzdeki yaza inşallah. Yaşadık abi Kadir abi sağolsun. Ama asıl aradıklarımı bulamadım Sizin oralarda bulabilirmiyim acep? :hungry:
063-005 gibi 145-S 010 ile de hem benim hemde arkadaşlarımın odukça fazla avı mevcut. Biraz erken soyulur. - yönü bu.
Bunlar abi. Nette bikaç yerde var ama stokta yok görünüyor yinede arayıp soracağım. Sizin ordan temin etmem mümkünse süper olur.
kargo geldi Onur sağolasın teşekkür ederim gönderenin adresine paket iadesi gönderdimhihi yarın öğleden sonra orda olabilir
önemli bir eksiğim idi o olmadık zamanda çok ani sahte değişikliği gerekir.balığı bölgeden uzaklaştırmamak için..sahteni hızlı bir şekilde çıkarıp suya göndermen lazım..bu tür kutular bunlar için var.2 sahteyi yan yana koy bir birine dolaşır.olmadık anlarda bir birine dolaşan sahtelere zaman harcamak..negatif sonuçlar doğur..
Bekliyorum abi cevabını sabırsızlıkla Duelleri buldum biryerde. Onlarında bitmesinden korkuyorum. Bian önce bulsak iyi olacak bulamazsakda ordan sipariş geçecez artık. Skitter popu bulamadım bile.. Bugün bi malzemeciye girdim adam Adana'ya git esas malzeme orda dedi aklıma direk sen geldin. Hepsini ordan bulursak harika olur. Ayrı ayrı yerlerden sipariş olunca kargo baya pahalıya patlayacak. Sağlıcakla kal abi.