Alayım bir kenarda dursun abihihi Önce diğerini kullanırım alışınca buna geçerim. Orhan abi bulabildinmi o modelleri?
Skitter Pop kısa zaman da imkansız gibi bir şey,yurt dışından bir şeyler isterken onuda eklerim,oda sürer biraz,Dueller için de ancak hafta ortası bakabileceğim arkadaşlara,hafta sonlarımız yoğun geçiyor çünkü. Rastgelsin.
2. posta!! Kadir abiden gelen yeni mahsulleri bi içtimaya alayım dedim Bugün ikindi saatlerinde elime geçtiler. Uploaded with ImageShack.us Strile pro 145-S 515-713/LU ve Kırmızı Kafalı 13 cm maxrap: Uploaded with ImageShack.us Ryobiler 88 ve 108mm: Uploaded with ImageShack.us Fortuna saltiler: Uploaded with ImageShack.us Lineaeffe popper, yozuri benekli ve kefal klonlaması silikon:thumb: Yalnız kefale nasıl bir iğne takacağım texas rig lemi çekmemiz gerkiyoridk Hiç çekmedim daha önce o teknikleidk Uploaded with ImageShack.us Parçalılar- üstteli ikisi pelikan diğeri strike pro. Açıkcası bunlar ve aşağıdaki ikisi denizde pek kullanılmayacak gibi duruyor. Tatlısuda turna kovalarken veya denizde dibini bilmediğim meralarda.. Yada yeni başlayan bi arkadaşımı götürdüğümde teleskopik takımımın ucuna bağlayıp alışması aşamasında verebilirim. Çünkü benden görüp heveslenen birsürü arkadasım var. Pelikanlar damaksız ve suyla eşit yoğunluktaymış. Kaplaması çok hoş aslında renkleride öyle. Uploaded with ImageShack.us Procatch ve HQ Wobbler. Procatch kocaman yav Uploaded with ImageShack.us Çocukkende arabaları sandalyenin üstüne kamyonları altına dizerdim hiç oynamazdım. Misafir geldiğinde çocuklarıyla hep kavga ederdik otoparkımı bozdukları için. Böle dizip izlemeyi çok seviyorummrsparkle Yarın bi çıkıp üçlü iğne alayım maxraple HQ Wobbler a. Sabah suyunda hangisini atayım tavsiye varmı?
pelikan sahte batmaz suyun hemen altından gelirhihi silikon ve yazuri noktalı son dk gelişmesi olduğundan..silikon için zoka aklıma gelmedi delseydi onuda eklerdim silikonu malzemeciye götür ona göre zokalı iğne taksın versin..o silikonu sürekli düz çekme, ara ara dur bir dibe tepe aşağı insin sonra tekrar sar.meranın durumuna göre ayar verirsin.. .Procatch kamışın yanında hedaye gelmişti,strike pro sarı da hedaye silikon ve pelikanlar bunlara çok az şans vermem ile birlikte avları olmamıştır.. .. diğer adını saymadıklarımın avları vardır..yedekleride var bende.yazuri hariçhihi eski diyebileceğim popper,yazuri,strike pro küçük olan eski sahteler..diğerleri az kullanılmış,hiç kullanışmamış sahteler,yedekleri var olduğu için.. fortuna nın atış erimi ahım şahım deyil,,30 40mt arası.. at_çekk fortuna nın gecesi http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=39263 yukarda turuncu yazımın içindekiler hariç,diğer sahteleri yanından ayırma hayırlı olsun ryobi büyük ve maxrap kırmızı kafa gece için.karanlık da..bunları gündüz kullanma..diğerlerini gecede kullanabilirsin..popper hariç..
Şansları açık olsun abi artık ne diyelimhihi İma pugachevs cobra genel distribütörün elinde yokmuş bulamadım maalesefcyrr
Hayırlı olsun Onur güzel sahteler var içlerinde. Fortunaların mavisiyle bizim meralarda balık tutanlar olmuştu geçen sene. Strike pro 145s ve maxrap kendini kanıtlamış sahteler zaten. Silikon da uygun zokalı iğneyle gayet başarılı buralarda. Nasipleri bol olsun.
Koleksiyonculuk kanımda var abi. Pul, para vs vs.. Ama balık avıyla ilgili oldumu dahada bi güzel oluyo.
oh oh oh maşallah. okan kardeşim tam kolleksiyon yapmışsın valla. bundan sonrası balığı almak kalmış umarım kadir beyden gelen hediyelerle birlikte kenarından köşesinden şans da gelmiştir. zaten azıcık bulaşsa yeter. prof olur çıkarsın tahminimde
Onur abi Onur. Ama senin hatrına okanda olurum sorun yok Yeni siparişleri verdim malzemeciden haber bekliyorum hala...
sea horse sahtelerin aksiyonu gayet güzel..bendeki rapala x rap subwalk dan daha iyi sea horse x rap subwalk ama sade x rap gagalı.onun aksiyonuda oldukca güzel..
olurmu ya ben bile bu acemi halimle sea horse ların çakma olduğunu görüyorum. benim göddüğüm en güzel yüzen yuzuri, maria princes sonra ucuz olanlardan strike pro , rapalayı bile enson a sayıyorum. o da sınırlı miktarda gördüğüm balıklar icerisinde ve clips siz. ha ama şunu söyleyebilirsin tekneden sırtı çekiyorum ve aksiyonu bozulmuyor diyorsanız o olabilir bu arada 1inciden sonraki sayfalara daha yeni baktım baya sahta varmış sizde, bereketini görün
bak bu sahte sea horse..rapala nın çakması..ama hiç aksiyon verdirmeden kendi sağa sola direksiyon kırarak yüzüyor..gagasız!! bir elimde cep telefonu.ve mesafe kısa olduğu için bu kadar aksiyon alabildim..uzağa atıp çekersen daha güzel aksiyonu varhihi kendi kendine wtd yapabilen nadir sahtelerden..!! koskoca rapala firması bunu becerememiş http://www.youtube.com/watch?v=yKLwaFj2X58
valla iyiymis helal olsun. burda 8 tl onlar. ben gagalısını gormustum, gagasız bulsam hemen alırım ozaman, yalnız biraz büyük gibiler
deniz bey, amerikan pazarında (yani biz bit pazarı deriz, küçük haham sokakı) mehmet, eski esnaflardan Hüseyin'in yeridir. tanınmış, iyi bilinen bir esnaftır. alışverişlerinizde tavsiye ederim. birde mezitlide de akyol balıkçılık iyi esnaftır. hem kişilikleri olsun hemde müşteriye verdikleri değer olsun. uğramadan geçmeyin derim
Merhaba çok güzel sahtebalıklar bende bu aralar sırf sahte alıyorum .. Sea horse nin kahve renginde aldım çok güzel bir sahte yüzüşü harika kalamar takip etmişti ..