Çipura Savaşları Episode 5

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında volex21 tarafından paylaşıldı.

1. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Güzel güzel.... :D:D:D:

Güzel rapor yazarsın Sen. :) (İzmir'in havasından mı suyundan mı ne... :rolleyes: )

Valla malzemeciler kırk yalan Osman gibiler. :) 3 parça fazla satmak için demeyecekleri şey yok. Yavaş yavaş alışırsın. :D:D:D

Çiftlik te patlasa balık bizim kıyılara değil Adana Yumurtalığa gidiyor sanırım. :)

Kafana takma, gördüğün gibi avlaklarımızın durumu böyle işte. :)

Mamunu yem ipiyle de desteklersen süper avcı bir yem oluyor. :) :thumb: (Balık varsa)

Wtd zor gelir ilk başta ama alışırsın çalışma fırsatı bulursan. Benim çok hoşuma gidiyor ama yarım saatte yoruluyorum. :eek: :p

Kadir abinin videosundaki tutuş şekliyle deneyeceğim ilk fırsatta, belki doğru tutuş az yorulmayla sonuçlanabilir.
    1-2 ay daha bekeleyeceğiz anlaşılan, hem yemlide hem atçekte. :(

Rastgelsin... :)

2. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    parmağını oraya koymaz isen bileğin daha çabuk yorulurhihi öbür türlü makinanın ağırlığınıda hissedersin bileğinde;)

3. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Teşekkürler Kadir abi, bende öyle düşünmüştüm. Üzerine basa basa tutuşu göstermişsin videoda, vardır bunda bir keremat dediydim. :D

Gene izledim videonu, tekrar teşekkürler. Güzel bir görsel bilgi kaynağı oldu. :)

4. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Valla ben 1 saatten biraz fazla yüzdürdüm pek yorgunluk hissetmedim ama tabi bunda wtdyi yapamamamın da etkisi vardır :D

şöyle dişe dokunur bir balık tutayım senin raporlardan bende yazacam *** :)

evde daha 1 aylık olmamış çocuk var şu ara sık gidersem hanım beni boşayabilir :D:D:D ama her fırsatta inciraltı sahilevleri falan yakın oralara gidip alıştırmalara devam edecem pek balık yok sanırım oralarda ama olsun yine de aksiyon vermeyi öğrenmiş olurum. Zaten iyice öğreneyim aksiyonu sonra sizin sahtelerden ben de bir kaç tane alacam, o zaman yine sahte sorularıyla başınızı ağrıtırım :)

5. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    tebrikler Volkan serinin 6. sını da bekliyoruz :D

antalyada bu balıklar için erken sanırım iri bir çipura rast gelmedi bir türlü

6. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    wtd de hedef amaç kamışın ucunu sallamak,bunu yaparkende çabuk yorulup pes etmiyeceğiz,bunu yaparkende,her yöne yüzümüz dönük olarakda yapabilmeli.bunun en iyi yöntemi parmak dan geçerhihi
    bir bildiğin yöntemi kullan birde o yöntemi kullan;) hangi yöntem ile daha konforlu aksiyonu bol wtd yapabileceksin..testini yapabilirsin;)

7. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1 saat wtd yapabiliyorsan yorulmadan, daha ne istiyorsun. :) Senin aldığın kamış çok uygun bu iş için. Zannederim güzel yüzdürebilirsin artık.
    Çocuk küçükmüş, Allah analı babalı büyütsün. Hanımına şu sıralar destek olman elbet en doğrusu. :)
    Yazdığın yerlerden de gayet güzel levrek çıkıyor diye duydum. İzmir'de hangi malzemeciye sorsam, Güzelbahçe, inciraltı diyorlar. :)

Teşekkürler Seçkin. Bu seri sonu raporuydu sanırım. :) Levreğe atçeke başlarım artık. Yavaştan zamanı geliyor. :)

Abi benim bildiğim bir yöntem yok. :) Zeytin silkeler gibi sallıyordum işte. :D
    Doğru şekilde yapmaya kendimi alıştırmam lazım. Senin gösterdiğin şeklin doğru olduğundan en ufak bir şüphem yok. Alıştırmalara başlamak lazım ufaktan. :)