Hoşgediniz. forumumuzun faydalı olmasını dileriz. palamut konusu ise biraz sıkıntılı bu sene geçen hafta Lüfer Çaparisine 2 Çift geldi başkada bu sene yüzünü göremedik maalesef. karadeniz Ereğlide görüştüğümüz dostlarımızda tek bir balığın olmadığını söylüyorlar sadece hamsi çıkıyormuş Geçen seneyı aramazsak ıyıdır. sevgiler
BAHADIR SENİ ARAMIZDA GÖRDÜĞÜMÜZ İÇİN SEVİNÇLİYİZ. YÜCE RABBİM EVLATLARIMIZI BİZLERE BAĞIŞLASIN KEYİFLİ PAYLAŞIMLARIMIZ OLSUN
nerde bu çinolar..anadolu yakasında üsküdar dışında anladığım kadarıyla balık yok.başka bilgisi olan varı? hepimize rastgele
Öncelikle hoş geldiniz Rahat yazıyorum çünkü oğlum yok Çinekoplar size en yakın, Karaköy tarafında ne yazık ki Ahmet arkadaşımız Karaköy-Kadıköy vapur iskelesinden iyi çinekop aldı son günlerde. Size linkini vereyim, işinize yarayabilir. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=16560
Paylaşım için çok teşekkür ederim..Kısmet haftasonu görücez..Yoksa hakaten çıldırıcam.Tık yok daha bu sezon..Hepimize rastgele
Anladığım kadarı ile balıkavı konusunda bilgilisiniz Ama balıkavının birinci şartı sabır' dır Sakın unutmayın
Balıkçının sermayesi sabır denir.. Bunu bilirim ama sabrında hakaten bi sonu oluyormuş, çok geceler sabahlamamıza ve elimiz boş dönmemize rağmen birkaç gün sonra balık tutardık hatta çok iyi avlar yaşardık ben bu seneki kadar av açısından kötü bir sezon hatırlamıyorum istanbul anadolu yakasında ..Ama bıkıp usanmadan denemeye devam edecem..Balık tutulamayacak kadar kötü havaların gelişine değin ısrarla devam çinekopları aramaya..Bu arada Kadıköy mendireğin oradan epey bir zargana alıyorlar bilginize..Hepimize rastgele.