Arkadaşım, bu Şarköy, Mürefte, Uçmak Dere tarafları, bize bolca methedildi... Bir kaç balık aldık oralardan ama, sezonu nedir oraların, hangi aylar verimlidir. Bizi bilgilendirirsen sevinirim... Rastgele...
Levrekçi günaydın, aşağıda linki bulunan formdan gerekli paylaşımları yapabiliriz. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=368969&posted=1#post368969
Arkadaşım bir Şarköylü olarak levreğin tam zamanları 15nisan-31mayıs yaz döneminde pek olmaz yazdan sonra 10eylül - 31ekim aylarıdır.
şarköyde levrek lüfer aldım iskeleden fakat kallkan hiç denemedim kısmetse 1 hafta sonra oradayım ilk defa kalkan deneyeceğim bilgisi olan varsa lütfen yardım
Selam Uzun zamandır bilgilerinizden faydalanıyorum .mukemmel bir forum teşekürler bütün emegi gecen arkadaşlara
kalkan avı pazar sabahı yeniçiftlik kaptan 2 sitesinin önünden 6 adet kalkan aaldım. üçü birer kiloluktu çok güzel av. gece 12 den sabah sekize kadar oaradaydım fakat balık saat altı ile sekiz arası vurdu.istavrit fleto ile avlandım
Biz teşekkür ederiz imza ayarlarınıza isminizi de eklerseniz çok daha mutlu oluruz.Ayrıca tanışalım kısmında bir konu açarsanız size de hoşgeldiniz diyebiliriz