çorum çomar barajında levrek

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında çorumlu uğur tarafından paylaşıldı.

1. çorumlu uğur

çorumlu uğur ugur

bu hafta sonu cuma akşamı gideriz biz cumartesi sabah 10 gibi döneriz eve
    tekrar gece 02:00 da gideriz saat 10 gibi geri döneriz abi biz hafta sonu full balıktayız yani çorum barajında:D

2. stillborn19

stillborn19 Sezai

Favori Makine:
    Kamış:Linaffe,Captain,Remixon makina:Virax Charizma
    En İyi Avı:
    Sudak 3 kg
    bakarız kardeş bi aksilik olmazssa gideriz ama bu hafta sonu dolunay var gecede belki alabiliriz balık inşallah bi aksilikolmaz

3. çorumlu uğur

çorumlu uğur ugur

evet hafta sonu dolunay var hiç sevmem dolunaylı geceleri sezai abi çünkü dolunaylı gecelerde gümüş ve kevrevitler pek kenara gelmez gelirde
    aysız geceler gibi bol olmaz
    birde dolunayda balık çok gelri diyolarla hepsi fasa fiso ben dolunayda sadece 1 kere büyük yayın aldım çorum barajdan kerevite geldiydi
    levrek hiç yapmıyo dolunayda gerçi dolunaysız gecelerdede vurmuyo da sabah hava ışırken eğer yerindeysen balığın olduğunu biliyorsan balık alırsınız inşallah bu haftasonu yayın ve sazan için uğraşacam kerevite her ikiside geliyo:D :p :)

4. karasulu

karasulu Serdar

Tebrikler arkadaşlar...

5. stillborn19

stillborn19 Sezai

Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sudak 3 kg
    valla ben kerevite ne sazan geldiğini gördüm nede tutanı 5 metre önümde 3 kiloluk sazan atlıyorda kerevite vurmuyor nasıl iş bu yayın dersen daha ufak yayın haricinde büyük yayın tutamadık geliyor elkadar oltaya geldiğine acıyoruz karnını doyurup geri salıyoruz+bu barajda 5 seneye kalmaz gümüşden başka balık kalmaz gümüşü salan adam nediyor ben bu balığı sene bilmem kaçta bıraktım bu baraja kırşehirden getirdim bu baraja levreği besliyor bu balık diyor :D ne zihniyet şimdilerde paso sudak aşılamaya çalışıyor kardeşim dengeyi neden bozmaya çalışıyorsun bu bajda levrek var sudağa negerek herbarajda her balık olmak zorundamı sudak tutmak istiyorsan kıyacaksın parana gideceksin sudak olan biyere neden bilinçsizce hemde suç olduğunu bile bile kafana göre balık aşılıyorsun bubalık yumurta ile besleniyor biliyormusun dediğimde hayır bu balık sinek böcek yiyor yumurta yiyen balık kum balığı diyor tarım ve köyişleri bubalığın dier balıkların yumurtaları ile beslendiğini söylüyor beyşehir göletine gümüş balığı bulaştığını ve durumun çok vahim olduğunuda belirtiyorlar acaba kime inanacaz tabiki resmi kurumlara bubarajda gümüş yokken anlatılanlara göre ganimet gibi levrek çıkıyordu deniliyor gümüş bulaştıktan sonra başta sazan olmak üzere tüm balıklar azaldı hatta yok olma tehlikesi ile karşı karşıya lütfen daha duyarlı olalım bu kafana göre balık aşılamak baraja ağ atmaktan tırıvırı atmaktan bile daha TEHLİKELİ

6. stillborn19

stillborn19 Sezai

Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sudak 3 kg
    ozman şimdiden yemlik hazırlamak lazım gecelemem artık 3haftadır geceledim pişmanım hakimbey :D

7. çorumlu uğur

çorumlu uğur ugur

doğru sölüyorsun sezai abi gümüş çok tehlikeli bir balık küçük olduğuna bakmıyacaksın 100 kg lık balığın yaptığı işlevden daha fazla zarar veriyo barajdaki balıklara
    kerevite yayın ve sazan vurmadığı yanlış o senin değin sazan 3 kg lik diyonya orda oltanın ucunda mısır veye hamur olsaydı gene vurmayacaktı ama inan kerevite bizim barajda her türlü balık geliyo istersen araştır balık bu kerevitin etinin kokusuna alışmış o yüzden geliyo balıklar için koku çok önemli:)

8. çorumlu uğur

çorumlu uğur ugur

:)
    valal sizi bilmem ama benim yemlik hazırlamama felan gerek yok ben hem yemimi toplar aynı zamandada kullanırım bence sizde öle yapın taze yem her zamn için en iyisi birde kereviti topladığınızda canlı olarak toplayın kancaya takarken atini kabuğundan ayırark takın

9. stillborn19

stillborn19 Sezai

Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sudak 3 kg
    Mısır denemediğimi kim söylüyor :D onuda denedim heheh onada gelmedi zaten ufakları solcana geliyor karnı tok balıkların yem bol niye gelsinki oltaya

10. çorumlu uğur

çorumlu uğur ugur

teşekürler darısı başınıza:)

11. stillborn19

stillborn19 Sezai

Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sudak 3 kg
    evet kerevit 1hafta dolapta kaldı ölmedi :D şaşırıdm valla güneşi görünce başladı kuyruk çıpmaya hava ısındıkca canlandı bi acayip yaratık etinide kabuğundna ayırıp takıyorum kabukluda taktım levrek tuttum

12. erto

erto erol

En İyi Avı:
    turna 6 kg 1mt.
    terik ederim güzel av olmuş,ankara eğrekkayanın levrekleride bu kadar çıkıyo ,ama sizinkiler biraz daha büyük.paylaşım için teşekkürler.

13. çorumlu uğur

çorumlu uğur ugur

daha irileri sizin başınıza inşallah:)

14. Hooijdonk

Hooijdonk Mustafa Can

Favori Kamış:
    Shimano Lunamis S86M 2.59cm 7-35gr
    Favori Makine:
    Shimano Vanford 2500
    En İyi Avı:
    Tatlısu Kefali
    tebrik ederim bu balık lezzetli mi?

15. FatihaN38

FatihaN38 fatihan ayar

En İyi Avı:
    Ala balık 6 kilo
    çok güzelbir av olmuştur inş balıklarda çok güzel ugur abima fiyet olsun bu güzel anını bizimle paylaştıgın için teşşekkürler :)

16. çorumlu uğur

çorumlu uğur ugur

tatlı sunun en lezzetli balığı diyebilirim yemeyince bilemezsin:p

17. çorumlu uğur

çorumlu uğur ugur

teşekürler kardeşim:);)