Cumartesi Kuşadası

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında geneben tarafından paylaşıldı.

1. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Teşekkürler Metin abi siz ne tarafata oluyorsunuz Kuşadasında ona göre yardımcı olalım gerçi ben kıyıdan avcılık konusunda zayıfım genelde tekneyle avlanıyorum ama güzelçamlı liman ve sitelerin oraya yapılan küçük limanda kıyıdan avlandım güzel mırmır almıştım.

Teşekkürler İlyas abi saygılar.

2. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Teşkkürler Savaş ,evet bende dişli mercanların tadını çok seviyorum , dediğin gibi sabahtan hiç bir hareket olmadı uykusuzluğumuzla kaldık öğleden sonra balık alabildik.

O yüzden gittim hesap sormaya zaten Alperim yalnız sabahtan bana bile çok nazlandılar hadi affettim dedim:D sonradan açıldı biraz balık aldık. Ama sizin bir hatanız daha vardı kaç kere çağırdık yanımıza gelin diye erken gelseydiniz hem bizim teknede bol bol sardalya tava vardı . Hemde bulunduğumuz yerde balık çıkıyordu ;)

3. metinimsi

metinimsi metin

Favori Kamış:
    1-)Master KAMIŞ 100-250 gr atarlı, kapalı boyu: 107cm 2-)REMIXON SAFARİ KAMIŞ 80-150G 360CM
    Favori Makine:
    1-)Mars makina 3 +1 bilya 4.2:1 devir. 2-)OKUMA LONBOW LBII-665 MAKİNE
    En İyi Avı:
    4,100gr TOMBİK
    ben denizliden fırsat buldukca adaya uğruyorum zamanı değerlendireyim diye avlanayım diyorum.yem olarak ne kullanıyorsun ve nereden temin ediyorsun.Bilgi için teşekkür ederim

4. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Kuşadasındaysam yemi ya balıkhalinden alırım yada yeni yapılan tekne bağlanan davutlara yakın olan sitelerdeki limanda yer işleten Ali bey var orada yem ve malzeme bulmak mümkün orayı kullanırım. diğer bölgeleri bilmiyorum. Balıkhalinde sabah 4 ten itibaren yem bulmak mümkün . Dediğim gibi kıyıdan pek avcılığı bilmiyorum ben mamun ve sülünes denemiştim yanımda onlar vardı.
    Alttaki konuda fotoğrafını bulabilirsiniz.

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=19852