Nalaştık Bilader... Anlaştık Yani..... Balıklar tamam sayılır... Sen tekelden kap bir kaç şişe gerisi kolay
Kutup balikcisi Namik,bu sezon Antalya'da bayagi bi Rus kefali??akini varmis varmis,dogrumu??Eskisindende cokmus galiba bu sene!!!!
vallahi sana bi itirafta bulunayım namık kardeş ben balık ta sevmem ciddiyim yakalar çocukları veririm
yokuş bize ters kardeş ben gerçek diyorum ben yakalar sizler yersiniz cidden yalan söylersem ne oluim
Yaw Sorma Bilader...! Bir çok bir çokki sorma gitsin... Boylarıda postlarıda serpilmiş bu sene..Derileri pırıl pırıl, Pulları parlak.. Adamın bir canı çekiyor ama akıllanmışlar ööle eskisi gibi yavan ekmeğe gelmiyolar artık...
üzme kendini arkadaş alınmak bize göre deil ama ben gerçekleri söyledim bu arada antalyaya gelirsem adresin alır yanına gelirim oldumu
yok namık kardeş yemeğe içmeye deil ziyarete gelecem ayranla kandıramazsın beni yedik içtik say bizi ben çok içtim seneler önce yani 6 ay kadar önce bıraktım hiç bişi anlamadım şu meretten bende bıraktım valla ii de oldu ara sıra canım çekiyo ama olsun be usta
Kutup balikcisi Reis Baba yatti galiba??Yoksa kesin birseyler söylerdi burada Namik hay irli isler buldun icmeyen misafiri,ohh.bana sökmez,damacanayla yayiksiz Tekirdag ayrani
Sorma Yaw... Reis Amca İçin Sütaş-Sütaş dedik Yataş olmuş meğer çaktırmadan uykuya dalmış Neyse Arkadaşımın tanışma faslınıda karıştırmadan çıkıp kendimize başka bir konu bullalım