daha öncede bahsettigim Hasan UGURLU barajindan bir kac görüntü ve yemek icin biraz balik. 1 2 3 4 bu resimdeki izgara basindaki benim kardesim
saol darısı sana güneşden baya bı sırtım fılan yandı lakın cok bereketlı oldu,laf aramızda cokta lezzetlıydı
valla balıklara yöre halkının verdıgı ısım tahta balıgı ama bu dogrumu bende bılmıyorum,nette baktım tahta balıgına, tuttugumuz balık gıbıydı görüntüsü
İyi bir av olmuş, tebrikler Devamında da bereketli avlar dilerim Canım çekti yalnız Balıklar çok güzel görünüyor
Evet bu balığın ismi tahta balığı. çapak olarak da geçiyor. Hasan Uğurlu barajına geçen sene ben de gitiştim, bu çapak balıkların bol miktarda tutabilirsiniz, çok fazla var oltayı atar atmaz hemen vuruyor ama göründüğü kadar da lezzetli olsa
ıstege göre devamınıda gönderebılırım arkadaslar elımde yıne hasan ugurludan bırkac foto var ıstege baglı olarak gönderebılırım,su an köyde tatıldeyım almanyaya döndügüm vakıt onları ve bıkac suprızı daha yollayı vercem herkese bereketlı ve neselı avlar
bunlar taran balığı diye geçiyor .oldukca kılçıklı bir balık.çok iyi pişirmek gerekiyor.ekonomik değeri yöresel olmakla beraber yinede azdır
Tebrikler güzel bir av olmuş.Benim bildiğim kadarı ile bunlara dediğiniz gibi tahta balığı deniyor tabi bu muhakkak yöresel ismidir Latince ismini bilmiyorum Resimleri bizlerle paylaştığınız içinde teşekkürler