Mehmet abicim nasılsın? Sende malzeme çok abi biraz bizede şans ver Sana zaman lazım abi onları kullanmak için en kısa zamanda görüşmek üzere yeğenimede selamlar...
Tevfik abi referans iyi olmasa bu kadar para verilmez İyi dileklerin için çok sağolasın.Selamlar sevgiler...
İbrahim abi iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.İnşallah abicim güzel balıklar yakalarız bu makineyle:thumb:
Ceyhuncum görüşmeyeli nasılsın?Kenandan da ses seda yok onada selamlarımı ilet.Kanal konusuna gelince senin gibi kamış salayamıyoruz daha bilader maşallahın var kamışı konuşturuyorsun.Çaparilerimiz ne durumda İşin şakası ne zaman avlanıyoruz hep beraber özledik sizi bilader en kısa zamanda yapalım bir organizasyon.Bu arada teşekkür ederim.Selamlar sevgiler...
Denizcim çok sağolasın artık yavaş yavaş boğaz mevsimine yaklaşıyoruz.İsa abi ve tüm anadolu kartallarıyla beraber bir organizasyon yapmak dileğiyle...
Arkadaşlar ve abilerim iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.Fakat bu makineyi kullanan kimse yokmu?Veya kullanan arkadaşlarınız.Yorumlarını öğrenmek isterim...
tekrar hayırlı olsun şunları solemek istedim makina gerçekten guzel ama bana 85cm rapala için biraz yetersiz gorunuyor helede palamutta imkansız gibi (rapala için) birde makinanın kafa derinligi çok sıg yani size yanlızca ip kullanma imkanı sunuyor şöz konusu yemli ise ip en iyisi ama ben şahsen rapalada biraz teredutluyum tabi sizin makinaya da misina sarma gibi bir şansınız yok ben saltiga surf kullanıcısıyım oda 83cm sarıyo ve bana rapalada yetersiz geliyo tabi bu devirde makinaları rapala için çalıştıran vardır ama ben çalıştıramadım toplaması çok zor oluyor takımı geriye ama ben bu makinayı çaparide kullanıyorum inanın bundan iyisine gerek yok daha başka surf makina almam diyorum uzun lafın kısası umarım ip kullanmaya alışıksınızdır ve rapalada düşük devirli makinaları çalıştırabiliyosunuzdur rast gelsin.
Son derece güzel ve kaliteli bir makine. Güle güle kullanın. Bu makineyi kullanan bir tanıdığım vardı. Çok da memnun makinesinden. İnce bir örgüyle keyifli avlar yapacağınızı düşünüyorum. 81 cm. saran surf makinem ile yüzlerce çinekop-sarıkanat-lüfer tutmuşumdur. Eliniz alışınca rapalada bence yeterli 85 cm. sarım...
Birol bey ben zaten 15 lb lik iple kullanacağım ve kafanın yeterli olduğunu düşünüyorum.Size sorum arkadaşınız hangi kamışla kombine etti acaba? Ben shimano beastmaster la kullanmayı düşünüyorum.Belki ileride italcanna combat veya futura alabilirim.Arkadaşınızın memnun olması sevindirici yanlız kendisi istanbul boğazdamı kullanıyor acaba?Ayrıca teşekkür ederim.
Ümit kardeşim internette daiwa surf z45 yazdığımda ilk çıkan videolardan biri şansıma istanbul boğazında avlanan Buluthan diye bir arkadaş.Buda makinenin boğazda iş yaptığının kanıtı tabiki ilk başlarda alışana kadar belki sıkıntı yaşarım ama sanmıyorum.Teşekkür ederim http://www.youtube.com/watch?v=md3ceGkH1SM