DARGIN ( BEKİR ) yem sorunumuz var galiba..

Konu, 'Yemler ve Yemleme' kısmında ErenSaruhan tarafından paylaşıldı.

1. ErenSaruhan

ErenSaruhan Eren SARUHAN

Favori Kamış:
    SHIMANO Nexave - Vengeance
    Favori Makine:
    SHIMANO Exage 3000 & DAIWA MegaForce
    yarın sabah yine aynı meraya gidicem vanilyalı makarnayıda denerim nuri abi.sonucları burdan takip edersiniz yine :)

hamsinin taze olmasının önemi yoksa bugun bikac tane alıp dondurup yarın deniyebilirim..hatta deniyecem hırs yaptım. hatta ve hatta and olsun ilk tuttugumu kıbleye cevirip salacam suya o durumdayım yani :)

empatiyi kurdum abi coktan. acaba makarnayımı begenmediler dedim.. olta basında beklerken oltaya taktıgımdan fazlasını ben yedim güzeldi. dereye çömelip muhabbet yoluna gidicem yine oltaya alamazsam.mrsparkle

bugun gittim balık pazarına hamsi ve sardalya aldım.hamsiyi bekire, sardalyayıda yayına bırakma yapmayı düşünüyorum. sanuç olumlu olur işallah bu sefer.

Son düzenleme: 13 Eylül 2011
  2. nacizane tavsiye

uzun bir kamışa 2-3 mt 0,15 misina, ucuna siyah sinek kanca, yem olarak da derisi ile birlikte parça alınmış gümüş rengi herhangi bir küçük balık eti.
    suya bıraktıktan sonra bekirler yaklaşırken hafiften hareket ettirip canlı yavru havası ver. ağzına aldığında heyecan yapma iki metre arkasını dönüp gitmesine izin ver. sonra çek. sert tasma atma. Rasgele..

3. sever

sever ONUR

Favori Kamış:
    Daiwa Crossfire
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop Rb
    Tavuk ciğeri :D.Ben hep öyle tutuyorum.Acayip vuruyo

4. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    ballı abinin makarna tarifi dışında her yolu denedim zamanında ama kol kadar balıklar dibindeki yeme dönüp bakmadı bile sabah sekizden öğle on ikiye kadar denedim en sonunda soyunup daldım elimle tuttum:)