inşallah bunun devamı gelir sende bundan uzun yıllar sonra oğlun torunun la balık tutmaya gidersin balıklarda güzelmiş şansın daima açık olsun
Şimdi bişi sorucam fotoğrafta olanmı dede fotoğrafı çekenmi dede torun belli de. Herhalde fotoğrafı çeken baba olsa gerek.
evet emre fotografı çeken benim. o yüzden bulunamadım o karede. keşke biri daha olsaydı bende o karede bulunsaydım. Allah herkese böyle güzellikler yaşatsın.Çekirdekten yetiştirmeye çalışıyorum. Beni merak edenlere levrek avı ve levrek avı 2 isimli konulara bakabilirler. Namık bey; Levrekler benim için çok önemli. Kesinlikle neslinin tükenmesini istemem. Kesinlikle sınırları aşmam. Boylarada çok dikkat ederim. Bu tüm avlarımda böyledir. Bugün bir adamla kavga ettim. Adam tek başına tam 100 e yakın levrek yakalamış. irili ufaklı. Sonuç değişen birşey yok. Adam balıkları aldı arabaya bindi ve gitti. Bu konuya dikkat çektiğiniz için çok teşekkür ederim.
Tuncer tebrikler Senin ufaklık da yine iş başında bakıyorum, iyice alıştırdın sen onu Bir gün o da burada yazılar yazacak inşallah, hemde yeni tekniklerle bize yeni şeyler öğretecek... Gelecek nesil balık konusunda bizden daha şanslı olur umarım... Devamında da bereketli avlar dilerim, rast gelsin Sevgiler,
ellerine sağlık tuncer abi allah afiyetle yemeyi nasip etmiştir inşallah süper bir av günü geçirmişsin
Ne yapalım sennur; Balık tutmayı ve tabiata saygı duymayı bu yaşta öğretmek lazım. Yoksa bilinçsiz avcılık nedeniyle çocuklarımız balıkları sadece fotoğraflarda görmek zorunda kalacak. Ben babamdan öğrendim balık tutmayı, benim oğluma da mirasım olsun isterim. Herkese çok teşekkürler.
tuncer tebrikler hassasiyetin için teşekkür ederim ufaklıkta kesin balıkçı olur benim oğlumdan biliyorum