İşte size çok balık yakalama büyüsü 6 adet kurbağa bacağı 1 kilo domuz yağı 1 tutam bebek saçı başlamadan önce, kurbağa bacağını avucunuzda sıkın. domuz yağını yakın ve dumanını içinize çekin. kurbağa bacağını ve domuz yağını kısa bir süre sakince karıştırın. bebek saçını avucunuzda sıkın. en sonunda, elinizdeki bütün malzemeyi haşlayın. geldik büyünün uygulanmasına. elinizdeki tüm malzemeyi büyünün etkilemesini istediğiniz kişinin yemeğine karıştırın. uygun şartlar altında ilk yağmur düştüğünde etkisini gösterecektir.
arkadaslar benim babam tavukculuk yapıyor 25000 adet civciv i 45 gunde tavuk yapan entegre kumesi var ve bizler o tavukları yiyoruz.Peki hanginiz soruyor bu tavuklar ne yiyor ne iciyor diye cevap hiçbirimiz... peki bu tavukların yediği yemlerde ne var ben bildiklerimi soyleyecegim. -bugday ,arpa,mermer tozu,pilastik parcacıkları ,sodyum karbonat, silikat, ölmusolan tavukların bacakları, kil, bol miktarda protoin, bol miktarda vitamin ve daha bircok katkı maddesi.... ya suları evet suda aynı hergun vitamin hergun vitamin, hergun antibiyotik bu hayvanların beslenmesi icin tum hersey yapay, dogal olan hiçbirsey yok.. durum bu iken ve cok sık tavuk tuketirken yukardaki soruyu sormuyoruzda... doğal yasamda yakaladığımız balıkları yemlemede kullandığımız yemlerin sorgulamasını yapıyorsak, biz daha cokkkk soru sorarız.
Ben onları da soruyorum merak etme. Sadece tavukla ilgili bir şeyi burda sormuyorum o kadar. Burda yemle ilgili bir konu vardı ve ben de bilmediklerimi sordum. Bu gayet doğal bence.
aslında değinmek istedigim konu bu değildi. ama ben size yinede cevap vereyim.... Bu benim babamın senin babanın marifeti değil bu bir sektor bunu nasıl engelleyebilirsiniz. Sonra beyaz et olmasa kırmızı eti kim alıp evine goturebilir.