Deniz Ana, Ay Dede ve Yıldız Teyze

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında volex21 tarafından paylaşıldı.

1. Fatihli Okan

Fatihli Okan Okan

Tebrik ederim bende Volkan güzel çupralar ebatlar sağlam, oltaya vuruşlarıda anlatmışsın zaten bu sene saroz tatilinde kısmet olmadı şu balık nede levrek seneye artık inşallah, ege demek çupra demek dahada irileri gelsin :D :thumb:

2. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Teşekkürler Okan abi, inşallah artık daha performanslı yemli avlar yapacağız da levreğe takılmazsak yine. :D
    Bunlar bişey değil aslında 2,250 kg'lık çipura tutan var. (Duyum, yakalayanla malzemecide konuştuk. :D) Malzemeci de onayladı. Orta boy kovaya sığmamış balık, kuyruğu dışarda kalmış. :D Ne adrenalin yaşatmıştır.
    Her amatöre nasip olsun, gerçi bana denk gelse takımı patlatırdı büyük ihtimal. :D

3. dr.zeki

dr.zeki zeky

merhaba Volkan;
    netten uzak kaldım tatil boyunca ama dönüşte raporunu okuyacağımdan emindim. yine keyifle okudum. teşekkürler. yeni sezonda levrekler hususunda paslaşırız. Senden avlakla ilgili haberler bekliyorum .Sana ve Serhat' a selamlar..

4. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Epeydir kayıp nedense? İnterneti mi patlamış acep?:eek: :confused:

5. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    dün 12 de girmiş en son abi,ama ses seda yokidk

6. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)
    :D Volkan, gece gece yarıldım gülmekten. Başlığı görünce kendi kendime "Volkan yine güzel tasvirlerle balık tutamadığı meraları anlatacak, bir nevi Belgesel tadında yazı okuyacağım," dedim.

Hoş, balık raporunu görünce içim burkulmadı değil. Senin o naif, kendinle ve dünyayla barışık halin bile herşeye bedel. Bana soracak olursan, senin kadar bol ve güzel balık yakalamış adam çok azdır şu koca dünyada.

Balıklar için de ayrıca kocaman bir tebrik yolluyorum.

:)

7. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Teşekkürler Zeki. Levrek başlayınca birlikte kamış sallarız birgün inşallah. Şu sıralar set açılmış ama levrek başlamış değil. ;)

İnternetim patlamadı abi, İzin patlattım, helalinden 5 gün. :) Bugün döndüm, teşekkür ederim. :)

Döndüm Kadir abi, izindeydim. Levrek falan yok daha bizim avlaklarda. Senin konuları okudum cepten. :)

Teşekkürler Kerem, müzik sezonu bitti, balık sezonu başladı sanırım senin için. :) Bol, keyifli ve güzel bir sezon dilerim. Özletmiştin kendini, hoşgeldin :)

8. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    Volkan naber nasılsın? bu levrek denen arkadaş hangi aylarda av vermeye başlıyor acaba :) lüfer tamam palamut tamam şimdi sıra levrekte :D

9. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Seçkin, iyiyim. Sende iyisin :), tutmuşsun palamutu. Lüfer de tuttun. İstanbul bu yönden ne güzel valla, içim gidiyo bazen. Tek sorun kalabalık. :(

Tam adamına sormuşsun soruyu. :D:D:D Benim haddime değil ama bildiğimi yazayım. Levrek denen uğursuz hayvan yılın her ayı av verebiliyor. Ne zaman neye av vereceği pek kesin değil, tek sorun o. :D:D:D
    Liman içlerinde şu sıralar av verebilir. Balıkçı barınaklarında falan. Sahteni tekne halatlarına taktırmazsan. :) İsparoz bırakmayla şansın daha fazla olur.

Havalar ve deniz soğuyup, yemlik balıklar azalınca, sanıyorum ay sonuna falan azmak ağızları da güzel av vermeye başlar.

İşin zor ama, levrek denen balık lüfer ve palamuta benzemez. 1 sene hiç tutamayanlar biliyorum. Ya da ilk denemesinde tutup, korkup kamışı elinden atanlar gördüm. :D:D:D Balığı Serhat abi çıkarmış, sahteden ben kurtarmıştım. :)
    Şansın bol olsun. İnşallah çok uğraştırmadan yakalamak nasip olur. :)

10. ckaratep

ckaratep Caner

Favori Kamış:
    Remixon 240 Spin
    Favori Makine:
    Sweepfire E3000
    En İyi Avı:
    Spin öğreniyorum..!
    bu ay dede ile yıldız teyze deniz anayı bir serbest bıraksa da deniz ana da bize ikramlarını sunsa ne güzel olacak :D Volkan bey raporunuz harika. tebrik ederim. birde imzalı bir fotonuz varsa bana gönderir misiniz :) malum tanınıyorsunuz, ünlüsünüz artık... :D

11. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Caner, beğendiğine sevindim. Raporunu okudum, çok cabalamışsın amorti de olsa yakalamışsın mırmırları. Levreklere rastgelsin... :)

12. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    bende iyiyim valla tuttuk palamutu keyfimiz yerine geldi :D

bu yaz levrek hayvanı ağustosta antalyada komşuya denk geldi sinek iğnesinden daha büyük iğneye takılmış sülüneze atladı ondan sonra aklıma takıldı ama öncesinde lüfer ve palamut vardı :D neyse dedim onları çıkardık aradan şimdi aklımda levrek var istanbulda zor ona bişi diyemem ama antalyada deneme yapıcam bir kaç sahte ve kaşık siparişi vericem ekimin ortasında antalyaya gidebilirim gittiğimde 1 hafta sürekli deneme yapıcam bakalım kısmetse gelir değilse taban etine devam :D