evet bu sabah erkenden kalkıp çamelideki çaya balığa gidecektik hazırlıklarımızı yaptık ve yola cıktık 40 dakkalık yoldan sonra yerimize ulaşıp hemen takımları hazırladık ve rasgele dedik sonuc oldukça iyi balık ziyafeti ve eğlence
Hocam denizden umduğunu bulamadın ama bakıyorum tatlısuda tek geçiyorsun tebrikler. Ben Alaşehir'deyim bir ara haber verinde bende takılayım sizinle
valla denizi sizlerin sayesinde çözecem içimde kaldı zaten ürkmez sonucu ama talı su başka beklerim buralara ahmet abi doğa süper birde eğlencee
hocam manzara süper balıklarıda iyi göremediysekte güzeldi heralde hikayesi yokmu ne yemi kullandınız ne balığı tuttunuz vs TEBRİKLER BU ARADA
balıkları dip oltsaı ile solucan yemi kullandık bazende hamurda kullanarak yakaladık balıklarda sazan ve biz çay balığı diyoruz bazıları tatlı su kefali diyor bu balıkları yakaladık aramızdaki acemi arkadaş gunun en buyuk sazanını yakaladı ve yakaladıktan sonraki tebesumunu fotoğraflamak isterdim tabi gecen bir konu acmıştım kazalar uzerine kazasız olurmu hiç sanırım bugun o suyun için 5 defa dustum ve 2 defa suya terliği kaptırdım bir defada makaramı suya kaptırdım en keyifliside buydu birde ilginç olan ise yengeçlerle uğraşmamız bu tatlısuyun yengeçleride kocaman oluyor ya bu arada olta 2 kancalı bazen mantarlı kullanıyoruz bazende akıntı çok hızlı ise dip atıyoruz
Tebrikler Hocam. Bende Denizliliyim siteye yeni üye oldum, birgün denizlili arkadaşlar olarak bir buluşma ayarlasak nasıl olur diyorum?
erdem iyi fikir ben yapraklıya gitmeyi dusunuyorum bugunlerde sazan avı için uygun olursa gel istersen
Hocam ben şu an Kuşadası'ndayım lakin haftaya döneceğim Denizli'ye. Özel mesajına msn adresimi yazıyorum temas kurarız.