Bu da benim taka, 2 ayda 400 küsür km. yapmışım bununla, bazen günde 30 km. yaptığım oluyor: Bu da ben oluyorum, fotoğrafı kendi kendime çektim, tip fena kaymış:
Onur kardeş senin adına sevindim hem yüzüğü bulmuşsun hemde balık tutmuşsun bi taşla iki kuş, işştesel hesabı
Balıkları bununla (3 numara, Alba marka kaşık) yakaladım: Bugün dinlendim. Öğleden sonra da Bafra'ya gidip birkaç malzeme aldım. Aldığım malzemelerden bazıları:
Bugün yine mekandaydım. Köprünün ayaklarının arasına ağ sermişler. Ben yine de 1 tane tuttum: Mekandaki ilk 1-2 saatimde müthiş bir akıntı vardı, su yükselmişti: Hatta 2 gün önce şu kayanın üzerinde oturuyordum, bugün su altındaydı: Su akıntısı epey şiddetliyken balığı tuttum. Çizmiş olduğum aşağıdaki grafikte göstermeye çalıştım: Su akıntısının ters yönüne doğru oltayı attım. Ben çekene kadar kaşık kıyıya epey yaklaştı, köprünün ayaklarının dibinden ok gibi fırlayan alabalık, yemi yuttu.
Geçen hafta kapıkayanın önündeki havza yoluna giden köprü altına kaşık attık gece 3 den öğlen 11 e kadar hiç alabalık vurmadı ama sanırım bu arkadaşın bahsettiği köprü biraz daha ileride...
Dün akşam bu alabalıkçı arkadaşla tanışma şansı bulduk. Biz yem ararken arkadaş bi somon yakalamış bile yine kaşıkla Bizim dün akşam ümidimiz yoktu ama günün kazancı 4 çay kefalı bir tane de alabalık oldu Malzemelerimiz tükendiğinde ve artık yorgunluk belirtileri başladığında şaka bir yana üşümeye başladığımızda geri dönmek zorunda kaldık.. Kim bilir belki de bu arkadaş uğurlu geldi... 1-2 gün içinde tekrar gitmeyi düşünüyoruz aynı yere.. Size önerim gidecekseniz hava aydınlıkken gidip gümüşbalığı yakalayın... Başka yeme ihtiyacınız olmayacaktır... Herkese bol şanslar...
Aha, ses geldi! Dostum, dünkü ufaklığın fotoğrafını aşağıda bulabilirsiniz: http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=13663 Ben bugün (az sonra) bir ihtimal gene o taraflara gidebilirim. Hava müsait gibi görünüyor.