diyalog 2

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında simendifer tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. tutku

tutku

Bana göre de bakdığın yerde güzellikleri her zaman yerinde bulamayabiliyoruz. Tamamen gün içindeki psikolojimize, ruh halimize bağlı gibi geliyor. Ayrıca yaşınıza rağmen, hareketli hayatı sevmeniz içinizdeki yaşama bağlılığınızı ve enerjnizi yansıtıyor ne güzel. Bide gün doğmadan kocayanlar var :p (Anenemin lafı dır. Erzincan şivesiyle çok daha güzel söylüyor.''vıy anam anam buda gün doğmadan kocamış'' :D ) Ben aslen erzincanlıyım, ama doğma büyüme istanbulluyum. Trafiğine alışkın olmamıza rağmen, yeri geliyor biz alışkınları bile çileden çıkarıyor. Sizi anlıyorum..

2. tutku

tutku

Merhaba diren abla. Nerde olacağım, iş aramakdaydım. Ama sor bakalım buldum mu? Ne gezer. :D

3. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Bak bende muhabbeti seven ve bana gençlik aşılayacak birini buldum diyordum.Demekki seninde arkadaşınmış.:)

4. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Ben sana bir iş bulayım, bak diren ablan başını kaşıyacak zaman bulamıyor daha doğrusu 24 saat ona yetmiyor. Ona yardım etsen :D :D

5. tutku

tutku

Seve seve de diren abla ne iş yapıyor ki :rolleyes: :p Yoksa o işini yaparken ben başınımı kaşıyacağım. :eek: :D

6. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    Bu iş denen şey aramakla bulunmuyor galiba :confused:

7. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Bugün hiç işim yok desem inanır mısınız Gürol abi? Sıkıntıdan kendime iş çıkartmaya çalışıyorum. :D

Gerçi perşembe günü yazlığa gideceğimiz için hafif çapta bir toparlanma operasyonumuz var ama onun dışındaki tüm işlerim sonra erdi. :)

8. tutku

tutku

Ah, ah.. Bilmezmiyim. Tecrübe konuşuyor burada. :p

9. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    Merhabalar...İyi pazarlar herksese...

10. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Oh be rahatladım galiba,ama aslında bende öyleyim.Yapacak hiç birşey bulamazsam çatıya çıkar çanak anteni söker yeniden ayarlamaya çalışırım:D :D
    Tabi bu genelde kışın olur.Yazın hiç bir şey bulamasam deniz kıyısına gider tek tek balık tutanları sorguya çekerim.:D :D

11. tutku

tutku

Sizede merhaba, hoşgeldiniz..

12. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Bu gün sabahtan bu iş mevzuunu düşündüm.Anne ve babalar çocukları binbir güçlükle okutuıyorlar.Çocuklare ilkokul başından itibaren büyük bir stres içinde mücadele ve sonunda bü günkü gibi imtihan ve kazananlar seviniyor ama oda zorluklarla okul bitince yine stres ve hayal kırıklığı.Bunların giderildiğini ben görememde bilmem siz görebilecekmisiniz.İnşallah sizin çektiklerinizi ilerde çocuklarınız çekmez .

13. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Hoşbulduk:p

Şu sıcak pazar gününü evde geçirmek hem güzel hem de tuhaf geldi...Diren Ablanın dediği gibi o kadar yorucu günler ardından uzanmak zaplamak ayakları tavana dikmek sabah geç kalkmak akşam geç dönebilmek çok güzel...Ama bir yandan da yahu insanlar balıkta,denizde,ben napıyorum diyorum...Paradokslar oluşmaya başladı:) Galiba çok felsefe çalışmışım:rolleyes:

14. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Kışın damda ne işiniz var Gürol abi, Allah korusun bir düşerseniz... :eek: :(

Ben de birazdan çok uzun zamandır yapmadığım birşeyi yapacağım. Sadece ve sadece ben istediğim için, merak ettiğim için bir kitap okuyacağım. Normal insanlar gibi kitap okumayalı o kadar uzun zaman oldu ki... :( Bakalım becerebilecek miyim...Günlük gazeteleri okurken bile elimde kalem, düzeltme yapar buluyorum kendimi. Meslek hastalığı mıdır nedir :p Oku geç, sana ne noktasından virgülünden :D :D

15. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Ufuk merhaba sendemi Diren gibi evde kaldın?:D :D

16. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Gürol abiiii :mad: O evde kalmanın hangi evde kalma olduğunu biliyorum :mad:

Hem ben evde kalmadım ki, gördünüz işte gencim güzelim :p , benim gibi biri evde kalmış olabilir mi? Ben bana göre birini bulamıyorum o kadar. :p :D

17. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:

Temenniler hep öyle tabi,gelecek daha güzel günler getirsin.Ama hergün daha kötüye gidiyoruz sanki,belki bizim çocuklarımız bizim bulduklarımızı da arayacaklar...

18. :cool: Hımmm bu anaizlerin,hesapların nedenini şimdi anladım:rolleyes: :)
    :eek: Benim yazılarımı düzeltmeye çalışma işin içinden çıkamaz kafayı yersin valla:eek: :eek:

19. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Oooo desene sana yazarken çok dikkatli olmak lazım.Ben okumayı yazmayı bırakalı 40 sene oldu.Öyle imla kurallarını hatırlamıyorum bile aklıma estiği gibi yazıyorum.Ama sana yetki verebilirim hataları düzeltmen için:D :D
    Çatıya gelince,evin içinde bir şeyler yaparsam hanımla kavga ediyorum.Mecburiyetden çatıya çıkıyorum.:D :D

20. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Sayemizde evde kaldın tabii:D:D
    Eee dinlersen beni evde kalırsın tabii ki :D:D

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.