- Yaş
- 40
- Şehir
- Hayatın ta içinden..
Evet bence de doğru,aslında önemli olan senin gibi baktığın her yerde güzellikler bulabilmen çok güzel.
Ben yaşıma göre tamamen zıt olan hareketli hayatı seviyorum ama misafir olarak bulunduğum İstanbulda bu biraz zor oluyor.
İstanbulda yaşamak zorunda olanların gayet normal olarak gördükleri şeyler ki mesela trafik sorunu gibi şeyler bana dayanılmaz gibi geliyor.Ben 73 lü senelerde 10 sene yaşadım burda ama şimdi tamamen çekilmez bir hal aldı.
Çekmek zorunda kalanlara Allah yardım etsin![]()
Bana göre de bakdığın yerde güzellikleri her zaman yerinde bulamayabiliyoruz. Tamamen gün içindeki psikolojimize, ruh halimize bağlı gibi geliyor. Ayrıca yaşınıza rağmen, hareketli hayatı sevmeniz içinizdeki yaşama bağlılığınızı ve enerjnizi yansıtıyor ne güzel. Bide gün doğmadan kocayanlar var