diyalog 3

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında Canazor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. ufuk1903

ufuk1903

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kıraça-10 Gram civarında
    Özlemişim :D :D

2. bak fotodakı ufugun kızı çok tatlı dimi:D :D

3. :D sen o alıntıyı nerden yaptınn ya :p

4. hoşbuldum :rolleyes: kızınız çok tatlıymış :) ALLAH bagışlasın :cool:

5. özlem abla senin küçüklük resmin yokmu hiç :D kesin çok şekerdir tahmin edebiliyorum :rolleyes:

6. aaaaaa ayıp ettin ben şimdide tatlıyım sor görenlere:D :D

7. simendifer

simendifer Sennur

Geyiğe burdan devam...

8. Bana sorarsa yandın:D

9. tatlımıyım değilmiyim ????:mad: :mad: :mad: elimde oklava var ona göre:mad:

10. Oklava senden daha büyük beee,bırak onu elinden :D :D

11. ufuk1903

ufuk1903

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kıraça-10 Gram civarında
    Özlem sanada yeni nick yapalım şekercinin kızı diye :) :)

12. simendifer

simendifer Sennur

Özlem ve de Pınar, sizin gerçekten bu siteden bir şeyler öğrenmeye niyetiniz var mı ? Yoksa sadece konular harici sohbette geyik yapmak için mi buradasınız ? Bir açıklama yaparsanız sevinirim...

Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum ama, bir cümlelik boş mesajlardan başka bir şey okumuyorum arkadaşlar. Arada bir başka paylaşımlar da yapsanız, bir şeyleri gerçekten öğrenmeye çalışsanız ya da bildiğiniz ciddi bir şeyler varsa aktarsanız iyi olmaz mı sizce de ?

Örneğin 936 mesajın var sevgili Özlem, neler yazmışsın istersen bir de sen kontrol et... Tamam hepimiz burada arkadaşız, geyik de yapıyoruz yeri geliyor v.s. ama herşeyin bir sınırı olmalı bence... Bu anlamda kendinizi biraz frenlerseniz sevinirim...

13. ufuk1903

ufuk1903

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kıraça-10 Gram civarında
    Teşekkür ederim ellerindem öper ablası :) :)

14. iş çıkışı bucadan geccem elimde oklava kapına dikilcem gör bak:mad:

15. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Başarının sırrı , uğraşılan konuya hakim olmaktır. dimi Özlem;) :)

16. ablamı görenlere cevap hakkı dogdu :rolleyes:

17. sevgili sennur paylaşımlarım olmadığını mı söylüyorsun?elimden geldiğince konu acıyorum konulara katılıyorum ve ben merak ettıgım seyleri siteye girip arşivden okuyorum öğreneceğimi öğreniyorum yorum yapmak zorunlu degil değil mi?derdim sadece geyik değil bunu bilen biliyor .neden sadece geyik yapmama takılıyorsunuz ki herkes gibi bende muhabbet ediyorum .:confused:

18. simendifer

simendifer Sennur

Yukarıda yazdıklarım hakkında da cevap hakkınız var arkadaşlar... Bir şekilde doğru paylaşımlar yapmaya başlasanız ve bu chat modundan çıkarsanız çok iyi olacak...

19. simendifer

simendifer Sennur

Özlem, forumu okuyorum diyorsun ama açtığın konuların çoğu mükerrerdi ve birleştirildi bunu sen de biliyorsun. Bu da forumu dediğin kadar iyi takip etmediğin anlamına gelir. Bunun yanısıra, dediğim gibi şakalaşmalar ve geyik muhabbeti de olacak elbette, neticede bu bölüm bunun için var. Ama burayı msn gibi kullanmak da doğru değil. Bunun için bir msn adresin zaten var değil mi ? Bizim yazdığımız cümlelere ve şakalaştığımız konulara bak istersen. Bir de kendi yaptığın muhabbetlere bak. Açıkçası ben pek hoşnut olduğumu söyleyemeyeceğim. Bu nedenle yazışmalarınıza biraz çeki düzen verirseniz sevinirim.

20. siteye bugün üye oldum ilk anda güzel bir karşılama vardı sohbete daldım ve benim yaşım burdakilerden küçük sayılır.ilk günden ne yapabilirmki önce tanışmam gerekiyo diye biliyordum. HOŞBULDUK :mad:

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.