diyalog 3

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında Canazor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. simendifer

simendifer Sennur

Sevgili Pınar, bir tanışma konun var ve zaten tanışmışsın. Buradaki seviyeli muhabbetlere de bir şey dediğimiz yok zaten. Bizler de bu başlık altında çok geyik, espri v.s. yapıyoruz... Ama chat odasına çevirmiyoruz... Lütfen bu konuda daha dikkatli davranın... Biz bütün gün sitedeyiz ama bu konu 4-5 sayfa ya ilerliyor ya da ilerlemiyor. Fakat bu şekilde chat muhabbetine dönünce, sayfalar dolusu mesaj yazılıyor, ayrıca bu mesajlaşmalar içerisinde Türkçeye de fazla özen gösterilmiyor. Oysa forum içerisinde dikkat ettiğimiz bir konudur bu...

"İiidir senden nbr ? "

Gibi mesajlar bize pek uymuyor mesela...

2. acıkcası yaptıgım muhabbetlerden burda dönen muhabbetlerden pek te farklı değil bu bölümde ne konusuluyorsa bende onu konusuyorum amatör oldugum ve fazla bilgim olmadıgı için sizin kadar konu acamıyor yada yorum yapamıyor olabılıurım ama bu ilgilenmediğim okumadıgım anlamına gelmez sevgılı sennıur ...

3. erhan54

erhan54

Favori Kamış:
    makine:okuma longitude kamış:lineaefe turnasurf
    En İyi Avı:
    yayın 18.5 kg
    Balık ciğeri,kedide balığı sever.Yada bu söylediklerin birbirlerini hiç sevmezler:D :D :D

4. Cadayl

Cadayl Aylin Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    lepistes..
    Arkadaşlar, Sennur anlatmak istediğini anlattı, sizde fikrinizi söylediniz. Ancak uzlaşmak yada daha çok fikir alışverişinde bulunmak istiyorsanız bunu ÖZELDEN yazışarak yapın diye tavsiye vereceğim. Sizin içinde uygun mu?..

5. Ben öyle bi mesaj yazmadım zaten.Elimden geldigince zaten bütün konuları gözden geçirdim.Ama daha ilk günüm ve konu açmak gibi bir lüksüm yok çünkü fazla bilgim yok.Sadece babamdan ögrendigim kadarıyla biliyorum ve burdada daha fazla bilgi almak istedim.Ama anladımki burda hiç konuşmadan durmamız gerekiyomuş.Ben yanlış birşey yaptıgımı düşünmüyorum.Türkçeyi de düzgün kullanmaya çalışıyorum.Ama benim elimden gelen bu eger hala ısrarcıysanız bu konuda burda bulunmama da gerek yok.Bilmem anlatabildim mi?

6. aylin haklısın ama anlamadıgım sey benım muhabbetlerım neden bu kadar göze batıyor burda benden baska aksama kadar konular harıcınde bıle geyık yapanlar var ..haksızlık oldugunu düşünüyoruım

7. simendifer

simendifer Sennur

Özlem, ben sana söylemem gerekeni söyledim gerisi sana kalmış. Sanırım senin haricinde herkes ne demek istediğimi anladı ama sen anlamak istemiyorsun. Ben iki senedir bu sitedeyim, mesaj sayım 4.000 küsur. Bunların çoğu da mecburiyetten yazılmış mesajlar. Ben de geyik yapıyorum daha önce de söylediğim gibi ama tarzlarımız çok farklı, senin bahsini ettiğin gibi aynı değil. Sen gelip de burada kendi tarzında sohbete başlarsan, insanlar da sana o şekilde cevap vereceklerdir elbette. Ben de usta değilim açıkçası, ama burada yaptığım muhabbetin de bir konusu vardır. Başıboş, varacağı yer belli olmayan, bir espriye bağlanmayan mesajlar yazmam. Hele ki benden büyük insanlara hitap ederken, mümkün olduğunca yazdığıma dikkat ederim. "Müjocummm, nbrsin" demem mesela. Yanlış anlama ama, bu forumda bu şekilde yazışmaların yapılması hiç hoş değil. En azından bir kaç kişi dışında yapanı görmedim ve yapanlar da forumdan ayrılmışlardır zaten. Yine tekrarlıyorum, yazışmalarınız konusunda biraz daha oturaklı davranırsanız ve çeki düzen verirseniz sevinirim. Bu konuyu daha fazla da tartışmak istemiyorum, söylemek istediğim yeterince açık sanırım...

8. N@mık

N@mık

Favori Kamış:
    Bilgi, Deneyim, Emek, Sabır ve Nasib
    En İyi Avı:
    Kocaman bir hayaldi kaçan
    Aslında konular haricinde yapılan geyikler serbest..
    :)
    Ama dışarıdakilere katlanamaz oldum ki benim adım bir zamanlar geyikçi N@mık tı? Buyrun ne hale geldiğimize siz kara verin

Almora senide bir kaç gündür açtığın konularda taktir ettim biliyorsun ki aynının devamını dilerim;)

9. Cadayl

Cadayl Aylin Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    lepistes..
    Hepimiz yapıyoruz elbette, sizde yapacaksınız, kimseye engel olmak dğil amaç. Sadece belli seviyede tutabilmek. Belki bilgi eksikliği yada konulara katılamamaktan ötürü sohbet ortamında daha çok yer alıyorsunuzdur, ne dersiniz :rolleyes: ;) Ben aylarca tek satır yazmadan forumları okumuştum arkadaşlar.. Burda geçirdiğiniz zaman size birşeyler versin, öğrenin derim. Çok büyük tecrübeler var bu satırlarda..

Bir teklifim var, Sennur un söylediğini yapıp, mesajlarınızı gözden geçirin, bakalım siz ne bulacaksınız?!...

10. ben zaten gözden geçiriyorum tamam konular haricindeyim genelde ama gereken seyleri ögrendikten sonra siteyi kapatıp gitmelimiyim boş vaktimde SOHBET VE GEYİK İÇİN acılan konuda lak lak yapmak yasak mı?ben sadece ilk üye oldugumda bunun gündeme geldiği için üzerıme gelindiğini düşünüyorum ..

11. kendi tarzın derken benim tarzım nedir sennur hanım??ayrıca kimse bana uymak zorunda kalmadı yada uymadı burda ben herzaman burda konular acılmış ve süren muhabbetlere katıldım sadece .ayrıca şu müjo olayıda farkındaysanız en basta müjdat abi diye hitap ediyordum daha sonra müjdat abiyle bir konusmamızda sakalaştık ve bana abi deme yaslımıyım ki dedi onun üzerine zaten sitede cogu kişi müjo diyor bende öyle söyliyeyim mi dedim onaylayınca öyle kaldı bu da saygısızlık degil .kısacası ben burda şimdiye kadar bir denksizlik ve saygısızlık yaptıgımı düşünmüyorum eger boş geyik istenmiyorsa bir daha konular haricine girmeyede gerek yok demekki bu da konuya dahilmiş ve rahat olun denen konu hiç te öyle değilmiş

12. 03ufuk

03ufuk

Favori Kamış:
    Elektirk borusundan külah atar (dürbünlü)
    En İyi Avı:
    Çalışmalar devam ediyor.
    Cevabını bildiğin bu manasız soruyu neden sorma gereği hisettin bilmiyorum işin aslı foruma katılarak bu güzel uğraş ile ilgilenmen şahsımı çok memnun etti,hevesini de kırmayı asla düşünmem (bende 4 yaşında bir kız babası olarak) lakin forum içerisindeki yazışma üslubunu hoş bulduğumu söyleyemiyeceğim.Şımarıklık konusuna değinen bir arkadaşıma maalesef katılıyorum...

13. simendifer

simendifer Sennur

Tarzını sen tespit et sevgili Özlem. Ben hoş bulmuyorum dedim ve yeterince anlaşılır. Hiçbir yere varmayan, sırf mesaj yazmak için yapılan sohbetlerden kaçının diyorum. Çünkü burası chat merkezi değil. Bir insan bir şeyi yazar ya da konuşurken, ya bir esprinin devamıdır ya da konuşulan bir konuya yapılan esprilerdir. Ya da espri ya da geyik olmasına da gerek yok, normal sohbetlerdir. Üstelik bir bayan biraz oturaklı olur, espri yaptığında insanlar gülerler. Kusura bakma ama henüz sende rastlamadım. Bu nedenle lütfen yazışmalarınıza dikkat edin, Türkçeye de dikkat ederek elbette. İyi akşamlar...

14. açmak için konu sıkıntısı çekmeyeceğinize inanıyorum
    :confused: :confused:

15. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Arkadaşlar kızımızın moralini hemen bozmayın daha yaşı genç ve çok tatlı bir kız.Zamanla yavaş yavaş forum kurallarını öğrenecektir.Bunu daha uygun bir şekilde anlatırsak daha iyi olur .Yazdıklarının bir bölümünü okudum herhangibir terbiye dışı davranışı olmadı,sıcak mbir ortam görünce biraz şımarmıştır ve oda normaldir.

16. 03ufuk

03ufuk

Favori Kamış:
    Elektirk borusundan külah atar (dürbünlü)
    En İyi Avı:
    Çalışmalar devam ediyor.
    Gürol abi art niyet olmadığına eminim,yazışma üslubu chat ortamında arkadaşlarıyla yazışır tarda ama söylediğinde haklısın zamanla düzelir inş...

17. Üye olduğum birkaç yabancı sitede zaman zaman ilgimi çeken çok güzel şeyler olmasına rağmen bunları buraya taşımak ve konu açmak için çok kereler çok düşündüğümden vazgeçtim .ancak dediğine tamamen katılıyorum N@mık.
    Konu enflasyonu yaşıyoruz...ve gerçekten bazılarının (konu)gereksizliği konusunda hiç şüphem yok..:(

Son düzenleme: 13 Temmuz 2007
  18. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Anlayışına teşekkür ederim. Ben insanlar kırılmasın isterim.Gördüğüm kadarıyla iyi bir kızcağız ama çok sıcak kanlı eğer darılmazsa zamanla düzelir diye umuyorum.

19. Düzelir inşallah;) :)

20. Tamam kusura bakmayın bidaha konu açmam.Buranın seviyeli biyer oldugunu babam zaten bana söylemişti.Ama bir iki tanede bizim gibi küçük üyeniz olsa nolur ki?Ne zararım var size sadece eyleniyorum ve ögreniyorum da tabiki.Sonuçta ilk günüm hem böyle bir başlıgın olmasında ne sakınca var.İllaha bütün konular ciddi mi olmak zorunda.Bir tanede komik olsa nolur ki?Bilmiyorum anlayamadım ben burayı seviyeli oldugunu anladımda bu kadar sıkmanızı anlayamadım.Sonuçta ilk günümdü ve zamanla alışırdım.Galiba zamanla da alışamıycam bu ilk günden sonra.Gürol abi beni anladığın için teşekkür ederim.:(

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.