diyalog odası

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında N@mık tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. butros

butros Bekir

Favori Kamış:
    Alba Leader3233
    Favori Makine:
    Alba60
    En İyi Avı:
    En büyük daha gelmedi :))
    ..

:D :D :D :D :D

2. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Sen arabada otur
    Arkadaşlar çamurdan adam geldiler:D

3. butros

butros Bekir

Favori Kamış:
    Alba Leader3233
    Favori Makine:
    Alba60
    En İyi Avı:
    En büyük daha gelmedi :))
    ...

Abicim ben enerjimi su kenarında harcamak için saklamıştım :D :D

4. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    Sevgili Serkan kardeşim.:)

Bu yazıyla başlamışsın ve dahası gelmiş hepsini tek,tek kopyalamadım.

İlk olarak neden ben sana yazdım.Çünki seni tanıyorum düşünceni ve iyi niyetini biliyorum.
    Senin yanlış anlaşılmanı istemiyorum.Senin ve seninle balığa çıkan ekibinizin bu site için neler yaptığınızı ve burasının dahada güzelleşebilmesi için gösterdiğiniz çabalarınızı çok yakından biliyorum.

Gösretdiğiniz maddi ve manevi, çaba ve özveri , herkes tarafından eminim taktir ediliyordur.Kaldıki bilmeyenlerde olabilir,ama emin ol biz bilenler bize yeteriz..;)

Senin sıkıntılarının neler olduğunu az çok biliyorum,ama çözümü bu şekilde aramamalıyız..

Şimdi ilk olarak şunu açıklığa kavuşturalım.
    Her ilden bir modaratör olacak diye bişey yok,ve her modaratör her konuya yazacak,tebrik edicek diyede bişi yok.

Modaratörü olmayan 85 tane ilimiz var,o zaman her ile bir mod koymak gerekir.
    kaldıki sende biliyorsun bu imkansız.
    Bu şekilde yazarak çok özveride bulunarak burada bizler için daha rahat bir ortamda yazışmamızı ve paylaşımlarımızı yapmamıza olanak sağlayan mod arkadaşlarada haksızlık etmiş oluruz düşüncesindeyim.

Şimdi diğer illerdeki arkadaşlarımızda deseler ,bizim ilimizden neden bir tane mod yok diye;)

Anladığım kadarı ile sen Ankara'da daha aktif bir Mod olsun istiyorsun,ama şunuda bilmelisin,belli biz zaman öncesine kadar (ki sen daha üye değildin)
    Aylin hanım burada çok aktif olarak görev yapıyordu,ve şu anda hamileliği nedeniyle pek konuların içine giremiyor,ama site kuralları çerçevesinde üzerine düşen site işleyişi ve modluk görevini yerine getirecek işlerinide yerine getiriyor.arka planda kaldığı için yaptığı işler sadece bizler yok zannediyoruz.oysa burada ve site ile ilgili işlerini yerine getiriyor.Hamileliğinden önce organizasyonlarada katılıyordu,kii taa İzmir'de yaptığımız Türkiye buluşmasına dahi gelmiş onurlandırmıştı bizi,sende biliyorsun.

Barış arkadaşımızda eminim geçerli sebepleri vardır.

Yani Ankara'da iki tane mod arkadaşımız var.
    ve olmaya bilirde,baştada dediğiğm gibi her ilde mod olamaz zaten ,burada bu görevi yapan çok değerli arkadaşlarımız var.

Bi sorunumuz olduğunda herkesle aynı ölçüde zaten ilgileniyorlar,hiç bir ayrım yapmadan,şehir ve kişi gözetmeksizin,Birisi çok yazıyor,beriki iyi resim koyuyor,öteki çok bilmemne deyip bi ayrımda bulunmuyorlar.

Burada sahipsiziz demişsin.
    Hangi konuda sizleri yanlız bıraktıkki kaldıki şahsen ben burada ne Adminim nede Mod, senin gibi sade bir üyeyim, ama her konuda yanınızda olmadıkmı.
    illa başımızda birisimi olası gerekiyor.

Sizler Ankara'yı çok güzel, en iyi şekilde temsil ediyorsunuz zaten.
    bunu her yaptığınız işte tektir ediyoruz değilmi,bizler sizlerin yanınızdayız,yeterki doğru işler yapılsın o zaman gereken herkes sizlerin ve gereken kişilerin yanında oluruz zaten.Bunun için illada içimizden tanıdığımız birisinin Mod olması gerekmiyor.

Zaten Modun görevi her hafta herkesle balığa gitmek,ork.lara katılmakda değil.
    Sitenin işleyişiyle en güvenilir şekilde paylaşımlarımızı yapmamıza olanak sağlıyorlar,ne menfaatleri var kocaman bir HİÇ. sadece doğayı,denizi,ve balığı seviyorlar.
    Sen çok iyi biliyorsun buradan yazmıyacam,sade bir üye olarak benim yaptıklarımı,neler ortaya çıkarttığımı,ne tehtitler aldığımı,onun için gerek yok kızmaya kırgınlık yaratmaya.

Bizler ,sizler,onlar,Doğayı,Denizi,Gölü,Barajı,dahası BALIĞI, sevdiğimiz için buradayız,Tüm amatör ruhumuzla paylaşımlarımıza devam edelim.

Evet Serkan kardeşim aslında seni çok iyi anlıyorum,kızgınlığını ve kırgınlığınıda biliyorum.Zaten onun için seni tanıdığım için buraya bunları yazdım hem senin anlaman hemde ,senin yanlış anlaşılmamam için yazdım.
    Başkalarına fırsat vermiyelim işte karıştırdık onları dedirtmiyelim sevindirtmiyelim onları.;) anladın sen beni.

Hadi şu tatlı su kefallerini ve turnaların resimlerini koyunda seyreyliyelim,gözümüz gönlümüz açılsın.

Allaha emanet ol kardeşim.

Son düzenleme: 12 Kasım 2007
  5. neygut

neygut

Favori Kamış:
    Makina , Kamış , Sahte ve Organik Yemler.
    En İyi Avı:
    Henüz öyle anlatılıcak akdar büyük balık yakalayamadım :D
    Merhabalar arkadaşlar nasılsınız.

6. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Hoşgeldin Nevzat :)

7. neygut

neygut

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Hoşbulduk Turgay abi Sivas bölmü olmadıından başkentimize geleyim dedim :D

8. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Teşekkürler
    Tabiki her an bekleriz.
    Hiç çekinmenede bilmediğin bir şey olursa sor
    Yalnız buraya değil her tarafa sorabilirsin

9. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Balığa gidiyormusun :confused:

10. neygut

neygut

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Valla Sivas'da asırı göl ve gölet var hatta kızılırmak yanımızdan geçiyor ama balık yok bazı göllerde alabalık ve sazan var kızılırmakda ufak ufak çaybalıkları var ama dokunmuyoruz onlara.Buralarda en fazla iste alabalık ve sazan avına gideibliyoruz alabalığa 3-4 numara meps ve sahte plastik balık kullanıyoruz tabiki en çok veirm mepslerden geliyor birde canlı yem kullandık geçenlerde oda iş yaptı .Sazanada mısır , hamur , boili gibi yemler kullanıyorum ama ondada en büyük sazanım 2 kiloluk okadar büyükleri yok burda burada ağ sıkıntıları var .

11. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Nevzat
    biz amötör balıkçılara ağ yakışmaz böyle bir aletide kullanıyorsan (ben buna inanmıyorum)kullanma,kullananlarıda 155 jandarmaya şikayet et.
    http://www.balikavi.net/forum/forumdisplay.php?f=23 bu linkteki konularıda bence bir oku.

Son düzenleme: 12 Kasım 2007
  12. neygut

neygut

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Ben kullanıyorum gibi bir şey demedim turgay abi burda kullanıyolar dedim tam okuyamamıssın sanırım.Biz elbette karşıyız ağ atmalarına ama jandarmayı araşakda hiç bir şey yapmıyolar gleip ağlarını topluyolar sonra geri veriyolar admalar gleip tekrar atıyor.Yani benle ilgisi yok sakın ha öyle bir şey anlamayın :mad:

13. GECEKONDU06

GECEKONDU06 M.SERKAN İNANÇ

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    18Kilo sazan bayındır barajı...
    İlk önce gerçekten bazı konularda saçmaladığımın farkındayım.
    Benim ne Burak kardeşimle (zaten akşamki mesajlarımda hep özür dilemişimdir.) ne Sevil ablam ne Barış nede Aylin kardeşlerimle sorunum olmadı ve olacağını da tahmin etmiyorum. Sevil ablamla tanışmıştım ve Barış kardeşimle bir selamlaşmam ve birde telefonla konuşmam haricinde tanımıyorum fakat ilk fırsatta tanışmak için can atıyorum. Durumlarını da takip ediyorum evet doğrudur işler ve sorunlar daha önce gelir bununda farkındayım.
    Birincisi bazı konularda biraz aceleci davranıyorum sanırım onuda yaşımın senden küçük olmasına ve kişiliğime ver lütfen..;)
    Söylediğin herşey baştan sona doğru. Gün geçtikçe kimlerin ne yapmaya çalıştığını çok iyi anlıyorum. Karakterimi az buçuk biliyorsun ve bunlarıda neden yazdığımı tahmin ediyorsundur.. Benim amacım çok farklı abi sen bunları izmirden anladığına göre o zaman sorunumda yok demektir organizasyon var dedimmi Ankara'ya geleceğine göre sen halledersin nasıl olsa.:D
    Benim bulunduğum ortamda bu güne kadar şu sebepten dolayı Serkan kardeşim senden rahatsız oldum diyecek insan varmı bilmiyorum? Varsa lütfen yazsın eleştirilere her zaman açığım. Ayrıca geçen gün gördüm daha öncelerden tartışmış olduğum bir abimin paylaşımları geldi siteye biraz sonra onada yazacağım inşallah. İster kabul eder ister etmez o da onun bileceği iş ben tebrik mesajımı yollayayimde gerisi o abime kalmış;)
    Zaten benim amacımda bu sitede bulunan büyük ve küçüklerimle daha çok kaynaşmak birlik ve beraberlik içinde olmak çünkü gün geçtikçe balık ve arkadaşlık dostluk konusunda buradan balikavi.net üyelerinden çok güzel şeyler öğreniyorum.(Mesala RAUGH (Can) kardeşim bu hafta güzel bir ders verdi:D )
    Sonuç itibariyle birilerinin canını sıktı isem affola özür dilemesini bilirim hiçbir Kimse ile hiçbir sorunum yok bu bilinsin lütfen.
    Saygılarımı sunuyorum ellerinden öpüyorum abim.;)

14. RAUGH

RAUGH Can Özçiçek

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    70 cm turna
    Estağfirullah abi, acemi şansı diyelim. Dedim nasolsa bu turna ben hariç herşeyi yer. İstavriti de yer diye tahmin ederek ona göre hazırladım oltamı attım istavriti. Bir tane turna da yolunu şaşırmış gelmiş benim oltadaki istavriti yemiş :D Olay bundan ibaret...

15. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Nevzat
    Belkide ben yalnış anladım abicim
    olsun yinede bir birimizi uyarmamızda fayda var kanısındayım

16. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Beyler konu ve paylaşım akşama :D :D :D
    ne istavriti:eek:

17. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...

Dün gece sizin bu bahsettiğiniz amacı öğrenip size yardımcı olmak adına uğraşı verdim. Ama siz yine de anlatma gereği duymadınız bir yönetici arkadaşınıza, sorunları bizlerin de halledebileceği fikri neden mantıklı gelmiyor size ? Yönetici tanımaz bir tavrınız var ve bu gerçekten hoş değil ve gereksiz...

18. GECEKONDU06

GECEKONDU06 M.SERKAN İNANÇ

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    18Kilo sazan bayındır barajı...
    Burak kardeşim bence uzatmıyalım olmazmı?;)
    Ben gerektiği zaman senden de yardım isterim dostum. Ama benim derdimin buradaki dostluk ve arkadaşlık için olduğunu sanırım bilen biliyordur.
    Ben yönetici tanımaz bir tavır takındığımı hatırlamıyorum ve ayrıca sendende dün akşam özür dilediğim sanırım:)
    Kendine iyi bak kardeşim.;)

19. çakıroğlu

çakıroğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kadife 100 gr
    slm

herkese hayırlı günler. kendime gelemedim abi hala ya işe de geç geldim. cumartesi günkü fırtınada bi bayındıra gittik hayatımın en zor gününü yaşadım. büyük bir hüsran yaşadım yine sabah 6 da döndük eve ve donduk yine oltalar tık bile demedi.:( :( :(

20. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Amacım uzatmak değil elbetteki, ama konuşulması gerekenler var ise bunun adı uzatmak olmamalı...

Ben sizin derdinizin dostluk dışı olduğunu ifade etmiyorum zaten, bilen bilmesin bırakın herkes bilsin bunu :) İyi günler dilerim...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.