Doğu Karadenizden Kırmızı Benekli Alabalık Avı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında SphynX tarafından paylaşıldı.

1. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan

Belli ki yıllar olmuş ayrı düşmüşsün memleketinden. Alabalığı ayrı tutarsak;
    İspir dedin mi ilk akla gelen, fasülyesidir. O lezzeti yerinde tatmak için gidiş-geliş 400 km yol yaptık Mustafa.:)

2. mustafa34

mustafa34 mustafa

Favori Kamış:
    silstar
    En İyi Avı:
    5 kg aynalı sazan
    ben doğada yaşayanlar için demiştim abim:))

yokta tabiki fasulyesi anam ispirde her sene gelirken getirir saolsun tutumuz pestilimiz.fasulyemiz yani lobiyamız eksik olmaz:)) ben ispire bir kere gittim dogma büyüme ist ama bu sene gidicem bizim köydeki akrabaları biraz egitmek lazım..tırıviri atıyolarmış çoruh nehrine tırıvırı atıyorlarmış ..giderken bir sürü iğne misina falan götürücem orda köy odasında hem anlatıcam.hemde herkese birer kutu iğne ve bir bobin misina hediye edicem :))

3. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Bak şimdi oldu.;)

İmparator Yaşar var, Cibali'li. Aynen anlattı da yüreğimi dağladı. Dediğine göre herkesin elinde tırıvırı. Kendisi de kullanmışmış hatta. Sonra, benden dinlediklerine hak verdiydi. Şimdi düşman olmuş tırıvırıya, nasıl lanetler okuyor bir dinlesen.;)

4. SphynX

SphynX Nurettin

Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler , yakın zamanda sabah erkenden dereye girme niyetimiz var , öğlen öğlen bu kadar oluyo :)
    Bi de bende 1.80lik daiwa mini spin var , 5-20gr atarlı , 1.80 bile çok büyükmüş , 1.20lik bi kamış almam lazım :)