Dumbada Dumbada Dum Dum Dum Dum Dum Dumbada Dum Dum Dum

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında necmifidan tarafından paylaşıldı.

1. karayel

karayel Yakup ERDEM

Favori Kamış:
    şeytan otası
    En İyi Avı:
    kaya balığı (1.5 gram) :)
    Ellerinize gönlünüze sağlık. Her açıdan ustalık kokan ve neyi nasıl yapmamız gerektiğini öğreten güzel bir rapor olmuş. Teşekkürler.

2. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Gerek anlatım tarzı gerek resimler açısından dört dörtlük harika ve keyifle okuduğum bir rapor olmuş Necmi abi.

Heleki sadece sudaki balıklara değil su kıyısında ister kanatlı olsun ister patili o güzelim hayvancıklara göstermiş olduğunuz sıcaklıklara da çooooook teşekkür ederim.

Allah gönlünüze göre versin abi, hürmetler..

3. Mehmet Demirörs

Mehmet Demirörs Mehmet

Favori Kamış:
    Oltanın her türü
    En İyi Avı:
    Hatırlamıyorum öyle çok ki
    yabandan sizleri zevkle izliyorum. birçok kişiye örnek teşkil ettiğiniz için de sizi canı gönülden kutluyorum..bir akademisyen olarak bu yaptıklarınızdan gurur duymamak mümkün değil. yolunuz hep açık olsun. siz gerçek bir doğa seversiniz...tebrikler.

4. blue marlin

blue marlin murat elyiğit

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    levrek 700 gr
    duyduk duymadık demeyin ahali böyle bilinçli amatörler oldukça çocuklarımız balık yiyebilecek
    sizi canı gönülden tebrik ediyorum inşallah daha iyilerini avlarsınız teşekkürler..

5. sulo07

sulo07 suleyman

tebriler güzel av olmuş

6. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Çok güzel, çok insanca, çok keyifli gerçek bir amatör balıkçılık raporu. Ellerinize sağlık. Denizde,karada ve havada yaşayan canlılar sizin elinizden nasiplerini almışlar. Nasıl teşekkür etsem ki?:) :) :) :) ;) :D

7. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Necmi bey bu duyarlı davranışınızın bütün çevreci programlarda gösterilmesi gerekir
    oltanızda hep büyük balıklar olsun rastgele

8. modena

modena

tebrikler...resimler çok çok güzel...özellikle kediye bayıldım...:)

9. necmifidan

necmifidan Necmi FİDAN

Çok teşekkürler inşallah sizlerede nasip olur.Sevgiler selamlar.:)
    Hocam teşekkürler.İnşallah sizlerinde yüzü hep güler.Bakarsınız bir yerde sohbet edip beraberce güleriz.Sağlıcakla kalın selamlar.:)
    Sevgili UTKU çok teşekkürler.Bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.Beğenilmesi benim içinde motive oluyor.Doğru olanlarıda anlatmak içinde amatörce çalışmaya devam..Kendine iyi bak selamlar.Sevgiler.:)
    Sevgili Emre çok teşekkürler.Kendine iyi bak selamlar sevgiler.Derslerine iyi çalış ailene selamlar.:)
    Rastgele bol zarganalar.:)
    Sevgili Erdem çok teşekkürler.Kendine iyi bak sevgiler selamlar.:)
    Sevgili ENGİN çok teşekkürler canını hiç birşeye sıkma .Sağlıcakla ve canın sıkılmadan kal.Sevgiler selamlar.:)
    Sevgili Koral teşekkürler.İnşallah sizlerde bu güzelliği yaşarsınız.Sevgiler selamlar.Kendine iyi bak.:)
    Çok teşekkürler sevgiler selamlar.:)

10. necmifidan

necmifidan Necmi FİDAN

:)
    Dostum teşekkürler sizlerede güzel avlar nasip olsun.Sevgiler selamlar.:)
    Sevgili dostum teşekkürler.Kendine iyi bak selamlar.:)
    Sevgili ADEM teşekkürler kendine iyi bak selamlar.Çok uzaklardasın.ALLAH kolaylık versin.:)
    Sevgili ERCAN teşekkürler.Kendine iyi bak sevgiler selamlar.:)
    Sevgili dostum çok teşekkürler.Zaten bütün kahrımı eşim çekiyor fotoğraflarıda tabiki o çekecek:D :D yalnız bazende benden fazla balık çekiyor.:D :D :D Aslında her ailenin yapması gerekenleri biz yapmaya çalışıyoruz.Buda bizi mutlu ediyor.Kendine iyi bak selamlar.:)
    Sevgili FARUK teşekkürler kendine iyi bak sevgiler selamlar.:)
    Sevgili dostum övgü dolu sözlerin için çok teşekkürler ama ben büyütülecek birisi değilim.Sadece amatörce birşeyler yapmaya çalışıyorum.Bundanda büyük zevk alıyorum.Keşke bütün herkes bu işi et için değilde zevk için yapsa..Veya sadece ihtiyacı kadar yapsa.Kendine iyi bak sevgiler selamlar.:)
    Sevgili GÖKHAN teşekkürler.Beni sevindiren olay sizin gibi arkadaşlarında benim kafa yapımda olması.Kendine iyi bak sevgiler selamlar.:)
    Sevgili HAKAN teşekkürler kendine iyi bak selamlar.:)
    Çok teşekkürler kendine iyi bak selamlar.:)

11. necmifidan

necmifidan Necmi FİDAN

Değerli YAKUP dostum çok teşekkürler kendine iyi bak selamlar.:)
    Sevgili RIFAT çok teşekkürler.Raporu çok iyi algılamışsınız.Keşke her okuyan birşeyler çıkarabilse ....Ben bazen bütün gün uğraştığım halde hiç balık tutamasam bile orada yaşadığım küçücük bir olay beni daha çok mutlu edebiliyor.Örneğin bir kedi bir köpek..ALLAH sizlerinde gönlüne göre versin.Sevgiler selamlar.:)
    Sağol ağbi kendine iyi bak .Sevgiler selamlar.:)
    Sevgili MURAT teşekkürler kendine iyi bak selamlar sevgiler.:)
    Çok teşekkürler.SELAMLAR.:)
    Çok sağol dostum.Teşekkürler.Sadece yapılmasaı gerekenleri yapmaya çalışıyorum.Selamlar kendine iyi bak.:)
    Sevgili dostum teşekkürler.Sizinde avlarınız güzel geçer inşallah.Kendine iyi bak selamlar .:)
    Sevgili TURGAY teşekkürler.Kediyi beğendiysen gel sana vereyim.Burda bunlardan çok var.Ne zaman limana gitsem hepsi peşimde.Yemleri saklamak zorunda kalıyorum.Eğer ilgini çekerse Yaban tv com da Programları tıklarsan KIYI BALIKÇISI videolarda Başrolde kediler var.Ogün çok zevkliydi.Selamlar sevgiler.:)

12. eLaLeMBiaLeM

eLaLeMBiaLeM Ercan

Favori Kamış:
    Lineaeffe S-FLEX / Okuma PL 865
    En İyi Avı:
    Yakaladığımda yazacağım:)
    Okuduğum en hoş raporlardan biri sevgili Necmi abicim,elinize emeğinize sağlık,yenge hanımla bu deniz muhabbetleriniz daim olsun,bizlerde satırlardan payımızı alalım neşeyle keyifle..saygı ve selamlar.

13. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Süpersin necmi abi örnek amatörlerden birisin. Paylaşım için sonsuz teşekkürler.

14. blueboyfe

blueboyfe Emin Erçelik

Favori Kamış:
    Zıpkın Mamba 130
    En İyi Avı:
    lepistes 14 gr
    Abi selamlar,

Yaban tv de senin programa denk gelirsem sonuna kadar izliyorum.

Sunumun dahil çok başarılı, yenilerini bekleriz, hayırlı günler.

15. metinimsi

metinimsi metin

Favori Kamış:
    1-)Master KAMIŞ 100-250 gr atarlı, kapalı boyu: 107cm 2-)REMIXON SAFARİ KAMIŞ 80-150G 360CM
    Favori Makine:
    1-)Mars makina 3 +1 bilya 4.2:1 devir. 2-)OKUMA LONBOW LBII-665 MAKİNE
    En İyi Avı:
    4,100gr TOMBİK
    görüntüler ve anlatım mükemmel teşekkür ederim.

16. KARAGOZ

KARAGOZ oğuz

muhteşem, ve sizi tebrik ederim.

17. MALAKES

MALAKES selim

Favori Kamış:
    makaralı olta
    En İyi Avı:
    Aynalı sazan 2.80 kg
    Abi ben erzurundan selim sezin yaban tv deki yaptığınız çekimleri izliyorum çok beyeniyorum doğaya bağlılığınız beni etkiliryor. Bence istanbulun kızılarının temizliği ve denizin temizliği sizin payınız çok var . Abi iyiki varsınız selam ve saygılarımla bu arada tebriklerbu güzzel av için.

18. simendifer

simendifer Sennur

Çok cici bir rapor olmuş, emeğinize sağlık. :) Bir dahaki raporunuzu da sabırsızlıkla bekleyeceğim. :)

Duyarlılığınız, bunu ince mesajlarla bizlere iletmeniz de ayrı bir güzellik. Çok da güzel bir av günü geçirmişsiniz, eşinize ve size daha nice güzel günler dilerim. :)

Köpecik çok şekermiş. Ben de onunla oynamak istedim fotoğraflara bakarken. :eek:

19. necmifidan

necmifidan Necmi FİDAN

Sevgili ERCAN İyi dileklerinize çok teşekkürler.Sağlıcakla kalın sevgiler selamlar.:)
    Gürkan dostum teşekkürler.Kendine iyi bak selamlar.:)
    Sevgili EMİN teşekkürler.Yakında ÇEŞME ye gelme durumum var.Bakarsın yeni çekim seninle olur.Kendine iyi bak sevgiler selamlar.:)
    Sevgili METİN çok teşekkürler kendine iyi bak sevgiler selamlar.:)
    Sevgili OĞUZ kardeşim teşekkürler sağlıcakla kal sevgiler selamlar.:)
    Sevgili SELİM çok teşekkürler.Yaptıklarım büyütülecek birşey değil sadece yapması gerekenleri yapmaya çalışıyorum.Kendine iyi bak sevgiler selamlar.:)

Sevgili Şennur kardeş çok teşekkürler.Genellikle eşimle beraber olta atmaya gidiyoruz.Bence her ailenin yapması gereken bu olsa gerek.tabiki bizler biraz daha şanslıyız.Çünkü 35 bin nüfuslu bir ilçede yaşamanın avantajları var.5 dakika sonra doğayla başbaşa olabiliyoruz.Deniz dersen 15 dakika kedi köpek derseniz istemediğiniz kadar.SELAMLAR.:)

20. yaban-cı

yaban-cı Koray

Favori Kamış:
    D.A.M E-MOTION 270
    Favori Makine:
    SHİMANO SEİDO 4000 FA
    En İyi Avı:
    sabır...
    abi daha önce de izlemiştim tv de ama rapor daha şahane olmuş. amatör balıkçının bilinçli avlanması konusunda katkılarından dolaı teşekkür ederim abi.