Dumbada Dumbada Dum Dum Dum Dum Dum Dumbada Dum Dum Dum

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında necmifidan tarafından paylaşıldı.

1. dj-nursi

dj-nursi nursel

Favori Kamış:
    ......
    Favori Makine:
    d.a.m
    En İyi Avı:
    8.900 sazan
    Necmi yaban tvde hep izliyodum seni ve sana nasıl ulaşabilirim diye ep merak ediyodum .Tesadüfen burda resmini gördüm çok sevindim .Güzel av olmush sayende bilinçli avlanmayı öreniyorum ...teşekürler...

2. modena

modena

Sevgili TURGAY teşekkürler.Kediyi beğendiysen gel sana vereyim.Burda bunlardan çok var.Ne zaman limana gitsem hepsi peşimde.Yemleri saklamak zorunda kalıyorum.Eğer ilgini çekerse Yaban tv com da Programları tıklarsan KIYI BALIKÇISI videolarda Başrolde kediler var.Ogün çok zevkliydi.Selamlar sevgiler.:)[/QUOTE]

abi valla bende bir tane var...hayatıma renk katıyor...keşke diyorum bahçeli bir evim olsada bu dünya tatlılarını doyasıya beslesem...benden liman kedilerine çok çok selam...hepsini çok seviyorum...:)

3. necmifidan

necmifidan Necmi FİDAN

Çok teşekkürler amatör balıkçı arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.Kendine iyi bak sevgiler selamlar.:)
    Çok teşekkürler dostum.Ben uzun bir süreden beri bu sitedeydim.Daha öncede birkaç rapor yazmıştım.,Delikanlı levrek 9 TANE,,gibi raporları paylaşmıştım.Kendine iyi bak sevgiler selamlar.Çanakkale ye yolunuz düşerse mutlaka beklerim.Sevgiler selamlar.:)

4. tufan27

tufan27 tufan

Favori Kamış:
    lıneaeffe oyster 420
    Favori Makine:
    okuma epıx pro epb 65
    necmi abi hem keyifli hemde öğretici bir anlatım olmuş tebrik ediyorum avların daim olsun

5. yaban-cı

yaban-cı Koray

Favori Kamış:
    D.A.M E-MOTION 270
    Favori Makine:
    SHİMANO SEİDO 4000 FA
    En İyi Avı:
    sabır...
    abi birgün sırf senin için gelecem Çanakkale'ye.

6. blueboyfe

blueboyfe Emin Erçelik

Favori Kamış:
    Zıpkın Mamba 130
    En İyi Avı:
    lepistes 14 gr
    Abi kışın Ankaradayım, sezonda yani mayıs eylül arası çeşme ılıcaya her zaman beklerim, sevgiler saygılar.

7. necmifidan

necmifidan Necmi FİDAN

Çok teşekkürler.Sizlerede güzel avlar .Kendine iyi bak selamlar.:)
    Mutlaka beklerim selamlar.:)
    Yaz aylarında gezmeye fırsatımız olmuyor ama olursa geliriz inşallah.Sevgiler selamlar.:)

8. dj-nursi

dj-nursi nursel

Favori Kamış:
    ......
    Favori Makine:
    d.a.m
    En İyi Avı:
    8.900 sazan
    Necmi abi önceki mesajımda heyecandn isimle hitab etmişim ,kusura bakma rastgelsin .Bişi daha sormak istiyom abi videolarında fon müziini kim sölüyo şarkı çok güzel ismini yazarsan çok sevinirim.hoşçakal balıksız kalma..:)

9. mehmet020

mehmet020

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    rekor yok daha
    uzun zamandır işlerim dolayısıyla forumada balık avına vakit ayıramadım bu gün müsait olunca forumda mesajlara bakmaya başladım ve gerçekten şu an sizin raporunuzu hem okuyup hem resimleri incelerken ava çıkmışcasına keyif aldım teşekkürler. ayrıca çok çok güzel bir günmüş gerçekten imrendin.

10. bazalika

bazalika mehmet can

cok keyifli bir av raporu olmus :D DÜM DÜM TEK olanını da bekliyoruz abi...rasgele

11. necmifidan

necmifidan Necmi FİDAN

Sevgili MEHMET teşekkürler yolunuz buraya düşerse beklerim.Sevgiler selamlar.:)
    Teşekkürler kendine iyi bak sevgiler selamlar.:)