selam arkadasalar,hafta sonu hava pek iyi degildi ve bende herzamanki kopruye takilmayip evin yanindaki yere gittim ve sadece kasikli aldim yanima ve 1 saat takilmanin sonunda 2 levrek tuttum iki adet de kacirdim.buyuk olani 25 cm civari digeri ise 20cm civari idi.son zamanlarda tuttugum en kucuk baliklardi ama hic yoktan iyidir 1 saatte olsa zevimi aldim. herkeze Hollanda dan selamlar baliklari suya geri saldim
Sitemiz de zevk icin tutulan balıkların geri salıverilmesinin yaygınlasması cok sevindirici bir gelisme .Bende uye olduktan sonra bu konuda cok hassaslastım. Oyle ki tanımadıgım adamlara bile bu konularda telkinlerde bulunuyorum.Davranısınızdan dolayı sizi tebrik ederim. UMARIM SALDIGINIZ LEVREK SİZE 5 KG OLARAK TEKRAR TAKILIR..
sana saygı duyuyorum... Ama o balıklar göründüğü kadarıyla bırakılacak kadar küçük değilmiş... inşallah boğaza doğru gelirler... 5 kg olarak... bu konuda şöyle düşünüyorum... Eğer yakaladığım balığı bırakacaksam, o gün başka etkinlikler yapayım mümkünse, boş yere onların ağzını burnunu parçalamak istemem....
Tebrikler güzel zaman geçirmişsiniz. Keyif olan balığı beklemektir ve çekmektir benim için.Ama eve yiyeceğim balığı götürürüm.Sirkülerin çerçevisindeki , benim sirkülerimdir bunlar.
Paylaşım için teşekkür ediyorum ve bişe sorucam balıkları tuttugunuz mekanın bi resmini çekebilirmisinz merak ediyorum nasıl yerler die .
tesekkur ederim ,ben cogunlukla tuttuklarimi geri salarim sadece sudak kurallara uygunsa alirim,levrek olayinda 27 cm i gecemedim insallah 5 kg olanlardan takilir bir gun
tebrikler, iltica edecem valla şu balıklar yüzünden yurt dışından gelen raporları okuyunca kaçasım geliyor başka memleketlere. şu güzelim Türkiyemin balıklarını bitirdiler ya, daha ne diyeyim.
ordaki iklim burada olucak bunlar hamsi kalir,tabi ayrica sportif avcilik gelismedigi surece Hollandanin 10-15 kati buyuklugunde olan Turkiye de biraz zor buluruz baliklari,ayrica tesekkurler